18

До 17

преди 2 месеца

Родителите и те не са у ред, като самата Ивана.По ТВ ги даваха - щета отвсякъде са .

17

Анонимен

преди 2 месеца

Значи родителите й са знаели, че е била тормозена? И това ли са измислили? "Обсъждали" за ново училище? Що за родители са това? Що за пасивно-апатични тeлeтa отглеждат тия? Обсъждали били... те ти бият и тормозят детето, а ти обсъждаш?

16

всички

преди 2 месеца

проблеми тръгват от семейството.

15

до 1

преди 2 месеца

Не е Лаура бре, баце.......Лора е!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Дано намерят момичето живо и здраво. Но в първата статия преди 3-4 дена ни писахте, че е било проблемно дете и не се е разбирало с родителите си, а сега пък било жертва на тормоз в училище. Явно девойката си е имала проблеми, но никой не и е обърнал внимание, а след това какво се е случило един господ знае.

13

Анонимен

преди 2 месеца

По един чип у тиквата да не се губят :)))

12

Не става така

преди 2 месеца

Конкуренция, а не взаимопомощ е девиза на днешното време. Плюс социалните платформи, които убиват в прекия смисъл на думата.Наскоро четохме, че оня захарния, Зукърбърк, Цукерберг, се изправил в американския сенат пред родители, които държали снимки на децата си, самоубили се заради тормоз в неговата социална мрежа фейсбук.

11

да не е при брат

преди 2 месеца

Галев . Около Дупница има села . пълно с коли . канали за коли от африка . кара ли кола .

10

пилето го претрепа

преди 2 месеца

лош . от затвора и на улицата пилето се занимава с улични работи . в дупница има много от етноса . там е . с ромите . намериха командоса ликвидирал пилето - шумахер крадеца на коли . и шарков така рипаше и в дзъбите и после асфикции . добрите деца се намират при добрите . да я търсят и съученичките . като са малки е модерно да се бият и правят клипове . и пилето така . че е с циклофрения и четириполюсно разтройство не е причина да изчезва безследно завинаги .

9

за съжаление

преди 2 месеца

Омразата е навсякъде около нас. Първо сред децата после в тийнейджърска възраст и накрая като възрастни... Децата на мутри в училищата безчинстват защото тате ще пребие директора, или по лошо...

8

4

преди 2 месеца

Това са новите директори ,назначени с "конкурс"!Чиновници ,партийци,гербаджии,пп-дари и прочее ***!Хал хабер нямат от педагогика и психология!За тях ученикът е бройка ,която носи пари и ...толкова!Сега никой отново няма да понесе санкция!Черните дрехи и забрадки остават за родителите само!"Училището мя стоза живеене!"Каква гавра с личността!

7

Не става така

преди 2 месеца

До ДА БЪДЕМ ДОБРИ==>Със заклинания и благопожелания от рода на "Да бъдем добри" не става.Когато ние бяхме ученици ни учеха,че човек за човека е брат и в училище самите учители правеха всичко възможно това да е така на практика Ако някой изостава с материала "прикрепваха' към него някой силен ученик,с когото живеят наблизо и който да ходи у тях да му да му помага с подготовката на домашните.Сега човек за човека е вълк и всеки гледа да прегризе гърлото на другия още от училище.Конкуренция.

6

.

преди 2 месеца

До Анонимен 4 и така да е, това не означава, че трябва детето да се подлага на тормоз. Вярно, че децата са жестоки, но точно тук трябва да се намесят и родителите.

5

ДА БЪДЕМ ДОБРИ

преди 2 месеца

Скъпи млади Българи- обичайте се и показвайте това всеки ден- омразата разболява, а това дете има вероятност да е сторила нещо със себе си ако не е успяла да превъзмогне лошото отношение на съучениците си към нея- ние можем да бъдем убийствено жестоки, но можем да бъдем и добри- преди да изречем/направим нещо непоправимо да си повторим че имаме и друг избор- да бъдем добри, да прощаваме и че животът е дар божи.

4

Анонимен

преди 2 месеца

По смимките които показаха си личе че това момиче има психични проблеми ,

3

ако са я взели за

преди 2 месеца

пеперудка сигурно е в някоя дупнишка къща . явно е хванала автостоп . има само 11 000 безследно изчезнали . винаги се търси причина някаква агресия , някакви престъпления . бройката си седи . не се увеличава и не спада .

2

Анонимен

преди 2 месеца

рвдев да дигне юмруче и да скандира че докато не я намерят няма да се откажат, както 'намери' сашко когато управляваше

1

Анонимен

преди 2 месеца

кой уби лаура палмър ? кой отвлече сашко ? огън следвай ме...