22

Потресен

преди 3 месеца

Правилно някои родители спират децата си от тоя зоопарк наречен учи@@ще.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Не изглежда да е некаква хубавица, изглежда ми на друсалка :)))

20

Банкеръ

преди 3 месеца

Според мен е забягнала при някой младеж.Като и начешат марулята хубаво ще се появи.Контактите от телефона са ключа от бараката.Даже може да се окаже,че е в столицата и работи някъде.Младежта иска всичко веднага не след време.Дано да е жива и здрава.

19

Анонимен

преди 3 месеца

До "За съжаление е прав" Я си принай ти да не би да си някой от родителите на съучениците й, които са я тормозели и сега да си осъзнал какви ги е свършило хлапето ти, та се опитваш да очерняш момичето, за да оправдаеш липсата на възпитание? Няма друга причина някой да оправдава тормоз. Поне не и ако е нормален човек.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Еййй, докторите те гледат, преглеждат и понякога не могат да ти сложат правилната диагноза, тук куп врачки изкараха детето ненормално. Чукайте на дърво да не ви идва до главите.

17

За съжаление е прав

преди 3 месеца

13 като казва, че момичето е с психични проблеми. Много е нелепо да се прави аналогия със стихотворението на Ботев. Явно в случая става въпрос за дете със СОП. Това, че е ученичка в техникум не значи, че е с нормален интелект. Това е избор на родителите, но го правят тези, които не признават проблема. Спекулира се с "тормоз" в училище, а всъщност такива деца не могат да се приспособят към изисванията там и нямат приятели, защото психичното им развитие не съответства на календарната възраст.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До 13 "За това говорят и разкази на нейни съученици, които я определяли за "странна"" Приятел, на днешно време е достатъчно някое дете да откаже да прави пpостотиите, които останалите правят и веднага го обявяват за "странно"! А и какво очакваш да кажат? Да кажат "беше свястна, а ние я тормозихме" ли? Разбира се, че ще се изкарат ангелчета невинни! И ще се надяват тя да не се върне да разкаже... А трябва да се върне! Трябва всякакви форми на тормоз да бъдат наказвани! Няма оправдание за тормоза!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Щом е казала, че мaйкa й ще дойде да й вземе багажа, значи вече си е била наумила нещо. Тийнейджърите бегълци обикновено се връщат в неделя вечерта или в понеделник сутринта, ако не ги открият по-рано. Дано и този случай да е такъв.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Стихотворението е на Хр. Ботев, казва се "Борба" - "Свестните у нас считат за луди. Глyneцът вредом всеки почита. Богат е, казва, пък го не пита колко души е изгорил живи" и т.н.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 14 - "Свестните у нас считат за лyдu."

12

Анонимен

преди 3 месеца

Принципно в нашата държавица считат нормалните за луди. Имаше един поет, който го беше казал - припомнете си кой е той !

11

Анонимен

преди 3 месеца

Съжалявам, че ще го кажа, но от няколкото снимки в медиите, си мисля, че момичето е с психични проблеми. За това говорят и разкази на нейни съученици, които я определяли за "странна".. Сега разбира се не е моментът да се набляга на това, но е несериозно майката са твърди, че момичето избягало понеже я тормозили в училище. Това не е дете на 7-8г., а на 17! Дано се открие, но е трябвало и някакво лечение да има за нея, а не да се правят, че всичко е ОК

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ох, иска сложа плюс на коментара под мен, но явно са ми дебели пръстите. Понякога родителя и да иска да помогне на детето си, физически няма шанс да седи бодигард но стоп до него. Разчита се на здравия разум и нормалния мисловен, морален и емоционален процес на околните.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Да каже, че майка й ще дойде да й вземе багажа, вероятно е решила да изчезне и да се махне от отровната среда и вредителите около себе си. Сигурно го е обмисляла отдавна. Надявам се, че полицията проверява чатовете й в телефона и хисторито! Ако е организирала изчезването си, там ще има следа. Каквото и да е решила, надявам се да е жива и здрава и да има хубав живот. Човек не трябва да се оставя някакви си недоразвити човeкоподобни да го тормозят и да му определят бъщещето!

8

Олигофрети

преди 3 месеца

Сте в това сайтче гер за вас значи потоп. ПИША ЗА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ НА ХОРАТА. ЗА ТОВА ДА БЪДАТ ДОБРИ. А ВИЕ ТРИЕТЕ. *** НАГЛИ БЕЗРАЗЛИЧНИ СТЕ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ. САМО МЪНИ МЪНИ СА ВИ В КРАТУНИТЕ. ЧАО И ДАНО СЕ ЧАОАЛНИТЕ У КАНОЛО....

7

Ох

преди 3 месеца

Дано да го намерят живо и здраво момичето, обаче 17-годишно момиче да си остави раницата и телефона и да каже: "Мама ще дойде после да ми вземе багажа навява на много мрачни мисли :(

6

Анонимен

преди 3 месеца

Да не би да е отишла на сауна

5

Анонимен

преди 3 месеца

Как така си оставя багажа, все едно отива на плажа или да плува.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Бая е напращяла за 17 годишна :)))

3

ЕЛ

преди 3 месеца

Дано го намерят!А и общинарите,МВР и другите хрантутници да свършат малко работа!