94

Анонимен

преди 3 месеца

Каква е пък тая и за какво се бори? Явно им лази на хората по нервите с капризите си и те вече не издържат. Еле пък Христо Шопов който не си е намерил самочувствието на улицата. Абсолютни досадници, едва ли е станало кой знае какво но жената видите ли била от Люксембург. И какво от това не е от Венера, нали? Да си ходи у тях предполагам там ще й се кланят като на принцеса. Ха-ха! Пълна дропла!

93

Анонимен

преди 3 месеца

дo 134 Какъв пистолет те гони бе? Ти изобщо прочете ли статията преди да повтаряш лъжите на тази татуирана пaчaвpa?

92

Анонимен

преди 3 месеца

Украинска наглааа лъжлива татуирана скааапанячка! А Шопов така и така лежа 2 дни в ареста..трябваше да я пребие , че да има за какво да лежи като хората.

91

Сценарист

преди 3 месеца

Кучета от колибки лаят на двора в къщичката на луксозен квартал в София. Същото е и в кв. Бояна, и в кв. Княжево, и т.н. Пазят си двора от чужди кучета, и от бездомни кучета и от чужденци и т.н. А Шопови се пазят с три пищова, блокират кола, заплашват и чупят чистачки. Яко е за кино!

90

Днв

преди 3 месеца

"Тази реплика е изречена в разгара на разгорял се междусъседски конфликт, обясни съдът." - И какво значение има?

89

Йо

преди 3 месеца

Добре че е този скандал, че да се заговори малко за българското кино, че то с друго не е интересно.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Те са почти на път да оправдаят Семерджиев, та този ли "велик" артист да излезе виновен. Тези псевдо интелигенти са недосегаеми. Срам за правосъдието. То всъщност никога не е работило.

87

Коментатор

преди 3 месеца

Дано си е взел едно наум.

86

тъпомер

преди 3 месеца

Професианалисте,за ква експертиза на видео говориш,в законите ясно е написано .,че запис с такова качество и ниска резолюция не може да се приложи като доказателство,освен аудиозаписа.И 100% само глоба по спорузамение от двете страни плюс Патриция с глоба като инициатор.

85

Знаеме се

преди 3 месеца

Шопов е за психиатрия, всички го знаят в квартала! Опасен е!

84

тъпомер

преди 3 месеца

Полезно е хапчетата предписани чичо Доктор да се вземат редовно,а за Патриша велика не берете кахър,тя си има по такива хапчета мяу мяу зомбита.

83

Професионалистът

преди 3 месеца

Сега....че Шопов е направил това, го е направил. Просто прокуратурата няма още експертизата на видеото, а съда прави свободни съчинения. Но, има и друго, обществото се заблуждава, че мярката за неотклонение е присъда. Не, не е. Дори е вредна. Това означава, че без да е внесен обвинителния акт и по същество да се е произнесъл съда, си осъден. Да, ама не. И трето. Точно за такова престъпление "Че те утепам", няма кой до взема такава мярка, а присъдата ще е условна.

82

Ахааа,

преди 3 месеца

само да съм прочел пак да пишете, че съда е корумпиран, адв. Лулчева дава рушвети или, че известните и богатите не ги лови закон. Няма такова нещо в РБ. Дори да не харесвам татуирани вие сте зомбирани простаци. Вече никога не говорете за корупция в съда. Вече съм спокоен, че мога да гръмна комшийката. Ама май нямам тия пари.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Наградите го с орден Стара планина.

80

Анонимен

преди 3 месеца

105. Да, така е, което обаче не го оневинява. Насилие и заплаха със смърт се наказва от закона, но в правовите държави, не и в България.

79

Анонимен

преди 3 месеца

105 Да.

78

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 102 - И тя е могла да извика полиция, вместо да влиза по нощите в чужда собственост с претенции.

77

тъпомер

преди 3 месеца

102 ти ела в дома ми без мое разрешение,и ще разбереш кон боб яде ли.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Шопов да предаде всички "ключове" на полицията.

75

Анонимен

преди 3 месеца

93 Могъл е да повика полиция, ако тя е навлязла в чужда собственост, вместо да я бие и заплашва със смърт.