152

Анализатор

преди 2 месеца

Ето този усмихнат субект от с. Дръндан Делиорманско,от беден като църковна мишка по онова време,днес е крупен милионер,който назидателно казва,кой и как трябва да управлява държавата ни.Ние българите ли,ние си оставаме "Юнаци".

151

Ангелина

преди 2 месеца

"Изборите 2 в 1 " няма как повече да "дестабилизират страната",която е в своя разпад и институционално абдикиране .Просто на ДПС и не само им е нужно да "движат"така процесите в страната ,за да не допуснат да се осъществи промяната ,като процес и по този начин да се продължи познатия задкулисен процес.Въпреки това и колкото и невероятно да звучи в момента В България има достатъчно самоотвержени ,честни , почтени и милеещи за родината си хора и е въпрос на време -"авгиевите обори да се изметат"

150

Ахааа,

преди 2 месеца

Баш либерал - демократа Доганя бил против изборите! Щото раята нямат право да решават съдбата си,султана ще казва какво да се случва на територията... Ето защо ОПГ - ДъПъСъ трябва да бъде забранено съгласно закона за защита на държавата(ако изобщо това е държава)

149

Възмутен

преди 2 месеца

Боже! Не! Аллах, Аллах, откриването на конференцията на ДПС, ми напомни за конгрес на БКП преди 1989 год. Ентусиазъм, еуфория ,възгласи на зомбирани. Интересно ми е има ли турска партия в Германия, арабска, африканска партия ..?Тогава защо имаме ДПС ?

148

Трошков

преди 2 месеца

Държанката на Доган - Пеевска е малко дебела да му стои в скута, но сигурно добре шмърка мазно турско кафе с бяло сладко.

147

стоян

преди 2 месеца

Съд,затвор и конфискация за *** Доган.

146

Защо изборите

преди 2 месеца

ще дестабилизират страната? Нали променихте конституцията и президента вече няма да назначава служебни правителства, а вие ще ги назначавате и всичко ще е ОКЕЙ.

145

циник

преди 2 месеца

Доган яко го тресе шубето да не срещне някой Октай Енимехмедов и вече си праща посланията онлайн. Изобщо и овцете на ДПС вече ги управляват дистанционно- модерни времена! И без това никой за нищо не ги пита, а им спускат решенията на ДС като партийни повели за изпълнение.

144

Анонимен

преди 2 месеца

Докога тези доказани криминални престъпници ще ни разсипват живата ?!?

143

Хубаво

преди 2 месеца

ама това ДС до 2224 г. ли ще бъде оправдание за човешка алчност или глупост. На колко години са били тия с някакъв сериозен чин в ДС през 1989 г. /миналия век/, кога се пенсионираха и колко правителства минаха след това. Всички тези правителства си назначаваха свои хора в службите. Хайде стига с мантрата ДС. Просто икономически интереси - лапане.

142

Анонимен

преди 2 месеца

Тъппаци, тази партия е създадена и собственост на ДС !! Ама нали бугарете се смотани та вечно не сте разбрали КОЙ ви го е вкарал отзад.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Внимание-Внимание !!! Говори ДС-Говори ДС !!

140

Анонимен

преди 2 месеца

Тая етническа партия трябва да се забрани! Какви права и свободи - имате задължения към българския народ!

139

Анонимен

преди 2 месеца

До 138 Е ти не правиш.разлика между Русия и СССР където твоята Урколандия участва по собствено желание та даже украинците Хрушчов и Брежнев бяха на чело на СССР ,ама сега СССР го няма и те са бедни като църковни мишки украинците щото са свикнали някой друг да ги храни

138

Анонимен

преди 2 месеца

Кражби еврофондовете не им се вижда края всички се отчитат на Доган в сарая

137

РУСИЯ И ТУРЦИЯ

преди 2 месеца

КАКВИ СА НА БЪЛГАРИЯ..??.... БИВШИ...

136

Костов

преди 2 месеца

"ДПС е проклятието на България!" Когато го каза не го разбрахте- сега разбирате ли....???

135

!!!

преди 2 месеца

Щом този го казва значи е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да идем на избори за да ги изхмърлим завинаги от властта!

134

Анонимен

преди 2 месеца

До 134 От него лъха сексапил като тия на Коко Динев

133

бай марин

преди 2 месеца

Шиши Магнитски е страшен плейбой, трябваше да участва в ергенина