23

6

преди 3 месеца

И тези не са в час!Какви хора ?Останали по селата трета възраст с мизерни пенцийки!популистки лозунги от байтошово време- при народа , сред народа и ...!Мъчат се да внесат оживление с Гошо , ама няма да стане!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Дневният ред на българските граждани (българи, турци и др.) не включва в никакъв случай мафиотската партия ДПС, творение на някогашната Държавна сигурност!

21

Турчин до Л Иванов

преди 3 месеца

Господине, българите така и не приехте един кьорав турчин или българомохамеданин в редиците на т нар български партии. Един единствен ми кажете на поне зам-председателска позиция на нещо? Няма, нали? И докато като турчин не съм гласувал никога за ДПС, защото ги познавам какви са и защо са, то как да гласувам и за другите? Ами хайде, толкова ли няма един образован и ерудиран турчин за вашите редици? Или народа ви не в узрял? Защо Доган явно е смел да предложи българин в ДПС, но вие още не сте?

20

Л.Иванов

преди 3 месеца

Лично мнение- в стремежа си да привлече повече българи в редиците на ДПС, Доган направи генерална грешка- докато Пеевски се явява говорител, ръководител, шеф, определящ правилната линията на партията, българите все повече и повече ще се отчуждават от ДПС! Или може би Доган има друг ход?

19

Yeter

преди 3 месеца

Този агент от 60-те жив ли е юнал лютфи. Доносник комунистически. По кой начин ще ме представляваш ти? Всички сте там за пари, ами много ви търпяха, та сега с тези откраднати пари купувате апачите в северозапада. Мюсюлмани за вас няма да гласуват. Само купени апачи.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Оттука, всичките заедно в кауша.

17

абе

преди 3 месеца

що ни занимавате кво си говорят турците ?

16

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС, само ДПС и Пеевски президент

15

Махараджа Росенец

преди 3 месеца

Ашколсун, хаир и раат дава великият Алла! ;))) Гявурте са дърлат, ний идим с едно мазно турско кааве, бигор шукарлъ петмез, тургаме ги в скута и ги сдобряваме! Сички си минаха по реда си Христо, Бойко, Асан, Петкан: а, по кааве, а в скута и чаламба... Кат свърша и го питам: Доволен ли си, агалар? И той: аферим, чок гюзел, иш Алла, пармаклъ, Ага! И отива при другите а си боркат по дупките. И тъй с фес, България към прогрес!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Тая етническа корупционна партия затрива страната вече 35 години. От 9 на 5 милиона с трагични перспективи в бъдещето.

13

Анонимен

преди 3 месеца

масата, която гласува под строй по избори явно е доста ограничена, как ги карат да гласуват толкова послушно? и до кога ще влизат автобуси с турци да гласуват, това е абсурдно

12

2

преди 3 месеца

ти пък ако мислиш, че са 'напускали'

11

Анонимен

преди 3 месеца

Почетния председател го няма. Няма защо да си губи времето . Времето му е скъпо.

10

ze nigmar

преди 3 месеца

Tezi още малко и щ си повярват:)))

9

Герен

преди 3 месеца

ДУПСЕТУ ДА БЕГА У ТЮРКЕТУ. ЧЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ МНОГО ПРЕДАТЕЛИ ЗАРИБИ И АКО Е ТУК ОЩЕ КОЛКО ЛИ АЛЧНИ ЗА ПАРИ КАТО ШИШИ И ДАНЧО МЕНТАТА ЩЕ СЕ ИЗКУШИ...?!?(!)!?!?.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Христо Иванов дали присъства там? Поне едно мазно турско кафе да го почерпят.

7

баба мара

преди 3 месеца

не искат избори защото ще се охарчат за купуването на гласовете това не е никакв апартия а икон групировка с огромен финансов ресурс натрупан в годините от общпоръчки и фонд земеделие изсекоха горите изнесоха материала къщи за гостисмесените раиони са феодални владения непрекъснато се издават бълг документи натурски граждани 5 поколение което не говори бълг език и нищо не го свързва с българия

6

Тоя

преди 3 месеца

Малко са го били...

5

а Кадъвите

преди 3 месеца

защо не са Забулени?!

4

видял

преди 3 месеца

А електората на ДПС живее като в началото на 19 век !!