18

Много тъп

преди 3 месеца

Може да е последствие от честото влизане на латексови кондоми.Направете и проучване и при мъжете.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Университетски изследвания, значи търсим спонсори, заради "откритието" наличие на по-малко от една милионна част пластмаса в 1 грам плацента, обаче без да можем да докажем как е попаднала там. Може да е в резултат от медицинската процедура, с която е извадена плацентата. Нали? Аналогично е и при животните. Или не е тъй? Медиите също търсят такива "тревожни" еко-новини. Цели фондации слухтят.

16

Незнайко

преди 3 месеца

Не знае защо тръбите за чиста и отпадъчна вода са пластмасОви. За по-екологично ще да е. Тоо, сега това е на мода. Туй зелените партии да обяснят.

15

Хххх

преди 3 месеца

До 14Да ама производителите на пластмасови опаковки имат голямо лоби....могат да ги направят биоразграждащи се ама лакомия капиталист не обича да губи пари...в екологията и рециклирането на пластмаси нема пари (с изключения)..парите са в измислените green енергии и "климатичните промени"...по евтино е да се произведе и изхвърли в океаните или на *** отколкото да се рециклира....

14

Алекс

преди 3 месеца

Спомням си времето,когато животът течеше и без толкова много пластмаса.Бирата беше в стъклени бутилки,киселото мляко в буркани,нямаше пластмасови чаши за кафе и в магазините не раздаваха найлонови торбички.Значи може производството на пластмасови опаковки рязко да се съкрати.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Руската пластмаса е по-добра от западната пластмаса. Гарантирано от един цял руски народ.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Това е откритие, което доказва, че преди нас не е имало развита цивилизация. Ако е имало, нямаше начин да не са познавали пластмасата и щяхме да открием следи във фосилите.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Путин ще ни спаси от пластмасата. Той воюва срещу западната пластмаса в Украйна. В Русия няма пластмаса.

10

Да живее пластмасата

преди 3 месеца

Природата е създала човека само защото имала нужда от пластмаса но не можела да си я произведе сама. Затова създава човека той да произведе нужните количества. Сега когато има достатъчно пластмаса навсякъде човекът вече не е нужен и може да се унищожи за да живее пластмасата вечно.

9

sando

преди 3 месеца

При капитализма е така,стига ревахте! Искахте демокрация,капитализъм и свободен пазар - получихте ги. На големите началници им трябват печалби.Не ги интересува ни планета,ни животни,ни жалките животи на плебеите.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се, че е опасно. Това нещо ако се "лепи" по дробовете, които иначе имат микроскопична система за почистване, сигурно няма мърдане, остава си там, трупа се, надживява те.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Оставяме на вас да си изберете!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Защо пробутват перки, панели и електромобили като тровят храната и водата с пластмаси, хербицида и ГМО производни.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Кажете го накрая. Основната причина за злокачествените болести е точно това. Другото е химията дето ядем и дишаме. Като сложиш и малко стрес в уравнението и ето какво са ни приготвили. Вече няма как да се отървеш от пластмасата, тя е навсякъде и полимерите трупат в клетките

4

забрана ПЛАСТМАСИТЕ

преди 3 месеца

ОКЕАНИТЕ СА ПЪЛНИ СЪС ПЛАСТМАСИ > РИБИТЕ СЪЩО

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам кой има интерес, но е факт, че все повече деца с увреждания се раждат.

2

До 1

преди 3 месеца

Не, той няма интерес. Митрофанова така каза.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Путин..