73

Анонимен

преди 3 месеца

Разбъркваш картите. Американци със корейци и нови ядрени реактори няма. Целта е изпълнена.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Като изпуснеш питомното, ходиш да гониш дивото.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Имам чувството, че Делянчу е с дименция и не знае кой му е обещал пари.

70

МЕ

преди 3 месеца

Е, откъде накъде парламента ще гласува с коя фирма да се водят преговори и с коя не????

69

Прашинков

преди 3 месеца

Важното е американци и русняци да не получават поръчката, че много изнагляха.

68

Боко с дупето широко

преди 3 месеца

Само Хюндай се съгласили да оставят кюлче в чекмеджето на Боко

67

Анонимен

преди 3 месеца

Най-хубавите реактори са Руски

66

Анонимен

преди 3 месеца

Този анти-български проект и Делянчо трябва да се изгонят още в зародиш, защото и бъдещите поколения ще плащат за него и неграмотността на ГЕПП/ДБ и турските им ортаци от ДПС.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ми да, дайте да поекспериментираме с ядрени реактори за милиарди та да си вземе Делян Добрев комисиона. Отврат. Вместо енергетиците да кажат какво да се прави са се заели политици без грам идея за какво става дума.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Тези бъдещи реактори, които ни набутват ще дават два три пъти по-скъпа енергия от турските, от сега залагат да сме губещи в конкуренцията на пазара. Кой ще купува нещо пъти по-скъпо от същото от друг доставчик наблизо? Само след изнасилване на държавата, ще купуваме само ние - населението и нашата промишленост. Тоест, при равни други условия едно изработено ту нещо, ще е по-скъпо от друго такова изработено с турски ток. И кой ще го купи с тази цена - отиде Киро на кирия, планират тежки загуби.

63

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 64 Не цяла технология а "ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ"!!! Дупе да ни я яко, дано поне да не изгърми това нещо.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Чехия изгони позорно Уестингхаус поради дефектиращи касети, нашите управници - послушници цялата технология барабар с реакторите ще купуват???

61

Анонимен

преди 3 месеца

До СМЕХ.... Абе иидииот краварски, ограмоти се кой е номер 1 в тези технологии по света. Ще ти падне усмивката - да Русия е световен лидер в ядрените технологии. Ти май действаш по схемата Я не сакам на мене да ми е добре, нека ми е зле, важното е да правя кал на руснаците??? Боже боже каква тъъпота?

60

Анонимен

преди 3 месеца

Е съгласни ще са... И те знаят, че това което ще строят е каца за изсмукване на пари.. Как няма да се съгласят на 14 милиарда ? Я пробвайте другите да видите и те дали няма да се съгласят..!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Доживяхме сглобката да си играе на руска ролетка с експериментални реактори, стреляйки в собствената ни държава - България...

58

Анонимен

преди 3 месеца

Хюндай ще ни строи експериментални реактори Westinghouse, като тези във Фукушима, които Toshiba (тогава собственик на Westinghouse) построи там и резултатите са налице. Ако цената си остава същата, цялата работа мирише на голяма далавера и силно и дълбоко закопаване на цялата ни енергетика за много години напред. Дай боже този експеримент да не доведе до поредния взрив, че ще затрие България. Затова тези камикадзета явно изобщо не са мислили приемайки тези решения???

57

Анонимен

преди 3 месеца

Държавата, която първа построи блокове по тази технология, ще може да се възползва впоследствие от изграждането на такива ядрени блокове в останалата част от Европа, смята той. И коя е тази държава, според този фантазьор, да не би да е България? България няма сили да диша, пък и държавата, която "ще построи" явно не е тя. Интересно, а след като има "Ако построи", какво ще стане "Ако НЕ ПОСТРОИ"??? Ще си заложим бомба под задниците, само и само да правим "кал" на руснаците и кеф на посолството??

56

Анонимен

преди 3 месеца

A Xoнga?

55

До 55

преди 3 месеца

Да СМЕХ е да бъркаш Южна Корея и Китай! Става въпрос за Хюндай, южнокорейска фирма!

54

СМЕХ....

преди 3 месеца

ЩОМ, ГЛАСУВАШ ЗА КИТАЙ---- ЗНАЧИ ГЛАСУВАШ ЗА РУСИЯ И ТЯХНА АЕЦ!!!!