19

хитлер

преди 3 месеца

До АнонименИнтересно ми е от къде родителите на това нещо са знаели че не става за нищо и го кръщават Нестимирчо? Господ ги белязва такива *** да се забелязват .

18

Ангелина

преди 3 месеца

По -точно е да се каже ,че съдебната система и цялата държава са под "пълен контрол" и "приватизирана администрация" от мафиотизираните политико- икономически кръгове с "ЦЕНТЪР"- НС.

17

Европеец с главно Е!

преди 3 месеца

Никой не е гледал, но всеки коментира какво се случвало. Настимир ви каза - гледайте записа! Само с такива политици и съдии като г-жа Цариградска ще преборим мафията в държавата. Когато ППДБ настъпят интересите на Шиши и Боко и веднага се започват заплахи, шикалкавене. Ми добре бе, бутнете я тая сглобка, на следваяите избори ще сме още повече, защото хората видяха, че ППДБ няма алтернатива и това е единствената коалиция, която иска да имаме европейско и прозрачно бъдеще.

16

1111

преди 3 месеца

Защо ни губите времето и подценявате интелигентността ни , перманентно навирайки в полезрението ни подобни доказано бездарни , откровено несъстоятелни , категорично вредни и меко казано несимпатични представители на шарлатано-пепрудоидалната секта ?!Нима карикатурите не говорят без думи , нужно ли е да ни обясняват какво виждаме и какво трябва да видим ?!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова ли досега на разкриха нерегламентираните и паралелните връзки между различни отдели, нива, звена на тази система?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ми и вие сте в тоя борд ,всички сте в кюпа

13

Анонимен

преди 3 месеца

Това не е добре!!!

12

баба мара

преди 3 месеца

стига празни приказки от сутрин до вечер по медиите искаме резултати всичкисъдии замесени в бандитски групировки вън от системата какво има да изслушватедвете цариградска и прокурорката пиете кафета япо комисии и слушате прос-то-тииоставка и нови избори

11

Анонимен

преди 3 месеца

Повръща ми се от безродник, който обикаля от партия в партия.

10

Майорс

преди 3 месеца

Жалко Нистимире , да се вярва на сдия , чиото аъпрг и девер са познати като Боксовете , свързсни с Куката! А като прибавим че искате хора от АКФ на Сорос , начело с кадър на ДС , да участват в съдебната система , няма какво повече да говорим! Жалко , крадеца вика дръжте крадеца!

9

Пешо

преди 3 месеца

Ама ние проблемите ги знаем, няма нужда да гледаме 8 часа. Кажете кога ще го промените, а няма да се възползвате от схемата? Това интересува навалицата.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Голяма дъвка направиха тези леекета със съдебната система, която нито разбират, нито са от нея, нито имат образованието за да разберат малко от малко! И се упражняват на гърба на нещастната съдебна система и все по- големи борци стават! А Христо Иванов си предлага един платен тип от фондация за главен прокурор без да пита системата и без самият той като предлагащ да има и един ден в тая система, а напротив- с отнети адвокатски права е! Тези типове са дъното на политическата корупция!

7

Главанак

преди 3 месеца

Ако някой в тази територия си мисли, че ще произлезе нещо от този медиен шум и създадени комисии, чиите резултат от проверките е предизвестен, е или ***, или пълен наивник! Няма как змията сама да отстрани опашката си! И още нещо- бъдете повече от сигурни, че зад всичката тая смрад/ извинявам се за израза/, стоят политици от първия ред на Парламента! А прокуратурата- тя е само органа, който грижливо ги пазеше, и най- вече бдеше да изтекат давностните срокове! Запомнете го!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Като знаем кадрите на СДС-ДСБ-И ТЕХНИТЕ ПРОКСИТА ДНЕС, ИЗВЕСТНИ С НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И ПО-ДОБРЕ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА ДА НЕ СЕ ПРАВИ ОТ ДЕСНИТЕ.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Насти бейби от много време не замъгляваше кинескопа с огромната си празна тиква. Сега пак си казал нещо, то били празни приказки. Нали отваряхте конституцията, Гешев ви пречеше, имате правителство, министър. Кой е виновен сега, че не видяхме промени, пак ли боко пффф

4

И не само, страшно е

преди 3 месеца

Има съмнения и данни затова, че съдия Ели Скоклева и съдия Страхил Гошев от град Дупница заедно с полицаи се занимават с поръчкови убийства и заплахи!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя крадец какво пак дава акъл, няма по-гнусни от тия ППДБ

2

анонимен

преди 3 месеца

Нищо НОВО НЕ ни каза,това е известно повече от 32години.

1

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Нашата държавамного е затънала щом този господин е в парламента