14

гледах

преди 3 месеца

Гледах интервю с 40 годишен палестинец. Имал Девет деца и му било трудно да ги храни.Разбирай, ние да ги храним........

13

Българин

преди 3 месеца

Последното изречение, трябва да е първо, с добавка, че Хамас нападнаха непровокирано и зверски заклаха на 1000, над 200 отвлякоха, над 100 още държат под земята - бебета, деца, жени, старци, болни и ранени. Арабите в Газа, вместо да циврят за още папане, да освободят заложниците и да предадат Хамас. Ама йок, ятаци... Хак да им е!

12

българин

преди 3 месеца

Стотици били срещу хамас?А,къде са 2 млн.палестинци,които и до днес ги подкрепят?Да си носят последствията.

11

rambaldievskievich

преди 3 месеца

А колко от тях поддържаха и приветстваха, а и участваха в коленето на израелци на 7. окт. 2023 г.?

10

До 3

преди 3 месеца

Айде виж колко % араби ( от тях най много се определят като Палестинци) живеят Израел и какъв е процента на не-араби (не само евреи) в Палестина ( а и във всяка арабска държава) и тогава говори за етническо прочистване .

9

Анонимен

преди 3 месеца

Не, ти ако пратиш баи Петко да подпали къщата на съседа, да изнасили жена му, да убие тоя съсед и да отвлече детето му, а после танцуваш от радост и се снимаш с камера да те види целия свят, не очаквай да няма последствия и за теб. Ще те ошамарят, и всеки нормален човек обикновено казва, че съжалява и че бай Петко е сторил нещо лошо. Палестинците обаче не го правят, само казват, че шамарите са лоши, ама не съжаляват, че са пратили бай Петко да вилнее. Това е ситуацията в Газа, за съжаление.

8

До 4

преди 3 месеца

Точно народа на Газа си избра Хамаз, пак народа на Газа празнуваха по площадите на 7 Окт и се гавреха с трупове на умрели момичета по багажниците на разни пикапи .

7

Анонимен

преди 3 месеца

4.5 месеца война, която Хамас започна, и едва сега палестинците започват да разбират, че не става със зло. Въпреки всичко, още не са помогнали за освобождаване на заложниците и все още мрънкат за пари и очакват ООН да им е длъжно. Там, за да има мир, хората които могат да живеят с християни и евреи в съседство, трябва да станат мнозинство, а сега са някакви 5% от цялото население. Не им пука дори за собствените им деца, що за племе?

6

Анонимен

преди 3 месеца

До 4 : те си избраха Хамас с голямо мнозинство. Сега идва моментът в който да си платят сметките, ама не им харесва.

5

Содомит в Газа

преди 3 месеца

Е, и?

4

Анонимен

преди 3 месеца

2, ако аз ида и подпаля на бай Петко къщата, а той после дойде да пребие теб щото си ми братовчед, честно ли ще бъде?Народа на Газа никого не е колил, че да бъде избиван по този начин.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Израел предприе военната си операция в Ивицата Газа, ----- а това значи било военна операция,а не етническо прочистване на цивилно население

2

Да

преди 3 месеца

са мислили, когато колеха бебета!

1

Съвсем съзнателно

преди 3 месеца

МВР използват роми за терор срещу Българите! Цял Перник полудя от тези!