61

мдааа...ШПИОНСКИ

преди 2 месеца

Бил е набутан между краката и... следял за нивото на кръвната и захар...

60

Моше

преди 2 месеца

Че тя не знае ли?Всеки с нейния произход и позиция,е обект на различни служби.Та нали затова я пробутаха в ЕП.Всеки правещ стремителна кариера,ей така,от нищото,трябва да се замисли.А ,Ленчето е обучена.Защо се прави на умряла лисица.Я да идва и да изследва водата в Димитровград и Харманли.

59

маалатъ

преди 2 месеца

Кой я знай по кви п/рно сайтове е чоплила телефонатъ пък ся реве!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Най - голямата сила на света са жените с изключително перфектно инсталирана работеща на високи обороти прахосмукачка между краката им, да работи с изкуствен интелект и да събира цялата мъжка информация по света, изхвърлена по време на шпионски сперматозоидни софтуери с чужденстранно ДНК, по време на експериментални галактични софтуерни програми в пещерите им, за да има род и велик народ!

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 58 - Какво? Не е ли вярно, че България е корумпирана? Знаеш ли, с какъв срам гледам в очите приятели от чужбина, които ме питат, дали е добра идея, да е прави бизнес в България! То не бяха изнудванията от общинари, не беше Цецо подслушвателя, не бяха далаверите с КТБ ... И вискчи ми казваха, "ама то свършила". И псоле гърмнаха бат ти Марто и така мизерия изкочи под него, че вони до небесата ... Или трябваше, да лъжа и да кажа, че България не е корумпирана държава? Кое е?

56

Анонимен

преди 2 месеца

Тая френска депутатка, много ме съмнява, че просто е извадила някой 5-6 годишен iPhone oт шкафа, като го е дала, вместо личния си такъв.

55

Анонимен

преди 2 месеца

"Във всички смъртфони шпионския софтуер е вграден фабрично, "Пегас" е допълнителна екстра." - Какво е "смъртфон" по дяовлите? Стига се прави на интересен.

54

Анонимен

преди 2 месеца

"която непрекъснато плюе България в Европейския парламент и убеждава евродепутатите колко корумпирани са българите." - Което е вярно ...

53

Анонимен

преди 2 месеца

"Защо не следят мене, или съседа?" - Откъде знаеш, че не следят теб. Или съседа? Май имаш много информация. Отделно, орпавдаването на незаконно следене показва, че ще си първия агент, на която и да е диктатура.

52

Анонимен

преди 2 месеца

А Бойко Борисов с кученцето?

51

Анонимен

преди 2 месеца

"Френската евродепутатка Натали Лоазо, която председателства подкомисията по отбрана, е била атакувана с израелски шпионски софтуер от типа Пегас." - Защо евреите са атакували френски депутат? Сега, да не вземат да секнат съпорта ..

50

Хюго Капет

преди 2 месеца

На службите това им е работата - да шпионират рушки агенти и троянски коне.

49

Брей, брей!?

преди 2 месеца

Руската агентка Елена Йончева!се оплаква

48

SWAN

преди 2 месеца

Докато обслужва малкия брат, големия брат я следи :))))))))))))

47

Fena

преди 2 месеца

Какво е следил? Как си пише СМС-и със Сергей? Или как навива някой нещастен фотограф да го води в Пакистан, че да се снима с някой брадат бандит? Какво може, прави, или разбира г-жа Йончева, че да е предмет на следене? :)

46

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не следят мене, или съседа? Нормално е да следят агент на КГБ...война е. Други са въпросите, които трябва да си зададем: Защо българите пратиха този троянски кон в ЕП? До кога ЕП ще прикрива тази крадла, като не и сваля имунитета при дело за откраднати милиони и търговия с влияние? Не вярвам да протакат "заради сините и очи"...

45

Анонимен

преди 2 месеца

Няма нужда лот софтуер, тя тази срещу кинти си казва и прави всичко .

44

Белерофонт

преди 2 месеца

,,Открили са следи." Някой се е объркал и Пегас излетял нависоко и надалеч, когато открил грешката... Не знаем защо е избягал, най-вероятно от страх, ужас и естетическа несъвместимост. Търсили Елена, а попаднали на Химера.

43

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ СА СЛЕДИЛИ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА?

42

Учудваме ли се?

преди 2 месеца

Със самото купуване на смартфон - си под проследяване. Всяка поръчка за стоки в И-нет се следи от други, НЕпоръчали стоката, всеки емейл, всеки постинг