39

Знаещ

преди 3 месеца

Както всичко, и този мач беше предварително решен. ЧЕРНО ТОТО, корупция и дрога.

38

карачанаков

преди 3 месеца

Домусчия откъде ги събра тези смешници ве,те не знаят откъде се рита топката ве пълни нещастници Коня да им вкара гол не стига че оня Гонсалвеш е далтонист и не различава зелено от жълто ами и Пата си бе забравил престилката че топката му мина между краката.

37

Варна

преди 3 месеца

Едни и същи номера всяка година. Заради титлата се жертват евромачовете в тази фаза. Домусчиев признава само Шампионска лига, амфетки и кока.

36

Гешев

преди 3 месеца

Не виждате футболен отбор! Това е мираж. Това е перална машина.

35

Дон Павльо

преди 3 месеца

И Пабло Ескобар си е имал футболен отбор навремето.

34

Обективен

преди 3 месеца

Браво на Динамо Загреб, които с местни футболисти от школата отстраниха топ отбор като Бетис. А у нас разни психопати и наркотрафиканти унищожават футбола под зоркия поглед на господаря си МухоБойко. Жалка и тъжна картинка!

33

BMF

преди 3 месеца

До Не им вървиКакво очакваш? Виж какви некадърници е сложил навсякъде, само далаверата гледа. КОРУПЦИЯ...

32

Анонимен

преди 3 месеца

Какъвто футболът такава и журналистиката ни - "тресна", "заби", "брутална грешка" - девойката си е въобразила че от всичко разбира и може да пише, както си и говори

31

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 3 месеца

ТРЯБВА ЛИ ДА КОМЕНТИРАМЕ ЕДИН НЕ БЪЛГАРСКИ ОТБОР. ТОВА Е СБИРЩИНА ОТ ЧУЖДЕНЦИ ИГРАЕЩИ ПОД ЛОГОТО ЛУДОГОРЕЦ. ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА ОТ ОФИЦИАЛНИТЕ СПОРТНИ МЕДИИ.

30

4

преди 3 месеца

Никаква игра като колектив, а само отделни нападения със случаен характер.Отстъпваха и като бързина и като нападение и като комуникация.Това изглежда вече не е отбор , а сбирщина?!Разказаха им що е това футбол , не ритане на топка!Гошо,върви си още днес!

29

Не им върви

преди 3 месеца

Не им върви на Домусчиеви в последно време. Лудогорец е аут след милиони инвестиции. Параходството му носи само загуби и позор. То не бяха два пъти Рожен под обстрел, имиджа на нарко флот с Верила, а Руен и екипажа му още седи при пиратите.Остана сега да ги включат и в Магнитски.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Нито един българин в състава нито един!Футбола ни е умрел!

27

тоти

преди 3 месеца

Ако тая сбирщина от емигранти е отбор,нищо добро не чакайте от Българския футбол,та било то и в Разград...

26

пишеше

преди 3 месеца

от ''Черно море''

25

от ''Черно

преди 3 месеца

Чета и препрочитам повечето информация за този мач в Разград и сълзите ми капят, капят. Иде ми да изкрещя ''Чинков къде си, защо ги остави тези швейцарци да се подиграят така с титаните от Разград''

24

Божил Божилов

преди 3 месеца

Огледало на разгрома български.Всичко чуждо и фалшиво.Даже и да бяха били нищо нямаше да трепне в сърцето,Българи Юнаци къде сте?Сигурно миете чинии в САЩ или лакействате в Европа.А Милата ви чака самотна и красива.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Къде са Чинката и Кабака?

22

Чорбаръ

преди 3 месеца

Немахорец с колко Българи от Разград в състава представлява България в Евротурнирите? Тези *** ядът хляба на Българските футболисти а нашите момчета лапат мухите и ритат в Б група в най добрия случай.Перуко изтрезня ли вече?

21

Анонимен

преди 3 месеца

То там не става да си платиш...

20

българин

преди 3 месеца

Проклятието на българския футбол е лудогорец.