22

баба мара

преди 3 месеца

излизаи веднага от системата и ще разбереш защо името ти излиза в подобниистории

21

Анонимен

преди 3 месеца

А за Вила Чинка коментар ще направили с кого е спала в една стая и какво е правила интимно защото този въпрос най много ме интересува 😎

20

анонимен

преди 3 месеца

Корумпираните сами себе си ще разледват?На практика това се получава,и ИМА ли някой да ВЯРВА,че ще ИМА ОСЪДЕНИ?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Това п рокуратура съд всички сте мафиоти и за пребиване

18

Лукчо

преди 3 месеца

2972,ха,ха,ха,не е прогноза,истина е.Печатна грешка - 1972 година.

17

Лукчо

преди 3 месеца

При Семерджиев делото е вече бегало.Експертизс доказвала,че седящите отзад не можели да оцелеят?26 януари 2972 г. стюардесата Весна Вукович оцелява след падане от десет хиляди метра.Самолетът е взривен с бомба от хърватски националисти над Германия и отломките падат в Чехословакия Въпреки счупванията след две години се възстановява напълно,но и е отказано да лети и работи в офис.Та,колко експертизи биха заключили за възможно оцеляване?От сто нито една.

16

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Щом казва, че не е, значи е.

15

Фитьо

преди 3 месеца

Мен пък развоя на делото Семерджиев ме изненада.Ков е мистериозната дама,която е шофирала е въпросът на въпросите.По темата тук журналистите ще изпишат тонове мастило всеки ден докато трае комисията.Засега научихме,че според гърците в една стая са спали вечер двама човека,което е много интересно.

14

Лукчо

преди 3 месеца

И чипове в главите да имаше и мисли да четяха,за да има къща трябват поне глина и дървета.Нито група ще създадат от поне още двама с убития.Дори Господ е вдъхнал живот в човек от глина,но тук и глина няма дори Сетиха се поне да не викат в комисията лицата от пуснатия списък в пощенската кутия на А.Аранасов,че кой знае какви скандали щеше да има при неизвестен автор на списъка доклад.

13

Чичолина

преди 3 месеца

След 20 години с тези чипове в мозъка полицията всичко ще знае.Лошото е,че и мъжете ни могат да научат за изневерите,ако са полицаи

12

Лукчо

преди 3 месеца

И не хванат ли убиеца по световна полицейска традиция ще лепнат за жена му,която обича мъже с пари.Ще последва в зависимост от декларациите и евентуално отнемане на имущество и обвинение за пране на пари,въпреки,че тя е била ангажирана с децата и едва ли го е питала откъде са му доходите,пък и той не би се хвалиш като случаи с Бакалова,която е проявила разум,че не е наела срещу посоченият и хонорар посоченият и от него адвокат.Ако стане ура,ако не стане адвокатите не гарантират при нак.дела.

11

Лукчо

преди 3 месеца

За мен най-вероятно някой или някоя са го свирнали,защото е правил чук-чук с някоя забранен плод или тя самата.Сто на сто са взели натривки от жена му при първоначалните им изявления за 50 минути и сега говорят за професионален убиец,който от 12 м го уцелил професионално на третия път.Затова и на децата винаги съм им обяснявал,че за недоносителство отгоорност има само,ако са разбрали за печатане на фалшиви пари и при никакви обстоятелства да не споделят нищо с полицията по други въпроси.

10

Лукчо

преди 3 месеца

Ако се занимаваха Пепи Еврото можеше и да открият някакви зависимости,защото е бивш магистрат,висш следовател 20 години в системата.Тука ще открият,че е препоръчвал адвокати на закъсали с баснословни хонорари,т.е. бил е посредник тарикат и заради това не убиват.Съдийката пък взе да чете пред комисията нови заплахи,които ми звучаха като писани от тинейджър.Държал се е просташки с нея и толкова,което дори не е в залата според протокола според адвоката му.

9

Офф ,да се омитат

преди 3 месеца

Прокуратурата е една воняща клоака ,от която нищо читаво не може да излезе.Напълниха я с милиционери ,които до един са в тежки зависимости от организираната престъпност.Върховните прокурори до един са свръхбогати престъпници.Гешефтаря и Сарафа просто плачат за въжето.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам защофимто ми е замесено! Пак е снамяна някой пиян редактор ! Или ИИ ви пише статийте.

7

да, бе!

преди 3 месеца

ПовЕрвахме, маце! Тази мисли, че хората ядат доматите с колците. Всички в системата сте навързани като свински черва! За това в България няма законност и справедливост! До там я докарахте, че хората искат сами да раздават улично правосъдие за да наказват престъпниците. Нещастници! Язък за щедрите заплати, които получавате на гърба на народа! Всички сте за затвора!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Защо катомго убиха този веднага всички наизлязоха да се оплакват как ги рекетирал. А докато е бил жив всички се спотайвали по-ниски от тревата. Нали са големи борци срещу корупцията? Сега вече никой ли не ги заплашва? Този е бил най-якия мафиозо тогава.

5

Деско

преди 3 месеца

Чадър няма,но има гигантска,,,амбрела! Не смрад,от прокуратурата се носи тежка държавна воня!

4

Пфу

преди 3 месеца

Корумпирана смрад се носи от прокуратурата

3

Лукчо

преди 3 месеца

Само празнословия.Нотариусът не е ли ясно,че никакво ЕГН и фамилия той не е сменял.Сменят се по съдебен път,а по тв съобщиха,че проверка е показалa, че няма водено дело.Явно е чиновническа грешка в полицията или в ГРАО,която не е оказала никакво влияние,след като няма издадени лични документи с тях.Без лични документи може да придобие само сандвич от Макдоналдс и бира Туборг или каквато е пил.И дайте име,че един човек не е група.