196

Анонимен

преди 2 месеца

До АНГЕЛ А според теб, Сноудън предател ли е? Защото са били убивани невинни хора, а той е изкарал на светло разни случки и престъпления. Ако някои политик в България, извършва предателства, корупция или убива хора и излезе някой да покаже на светло какви ги върши, предателство ли е, например? Хмммм, съмнявам се! Нещата са относителни понякога!

195

Анонимен

преди 2 месеца

Георги Марков , не е убит от руснаци, а от запад са го убили, а есхумирането е заличаване на следи от извършеното престъпление, което потвърждава още веднъж тезата, че е убит от тях! Между другото, Навални, също не е бил убит от руснаците, оказа се, че руснаците са се страхували да не бъде убит и са го местили от затвор в затвор, за да го предпазят, той се е разболял в Германия, а не в Русия, значи там са направили нещо и той затова се е прибрал в Русия, но иначе и двете страни не го харесваха.

194

Анонимен

преди 2 месеца

Първо да започнат от сайта "Миротворец" и т.н. , със списъка с имена на хора от различни държави, на които са сложили смъртна присъда Зеленски и приближените му! Неотдавна сложиха и Такър в този списък! Този сайт, трябва да се закрие, без значение по легален или нелегален начин, а организаторите му!

193

Анонимен

преди 2 месеца

*** той откраднал руски хеликоптер и убил двама бойни другари, взел е 500к долара за това. И сега роним сълзи, как го е настигнала дългата ръка на възмездието?! Наред ли сте.

192

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Няма друго справедливо наказание освен бавна и мъчителна смърт за предатели от този ранг. Нека бъдем обективни. Дали ще предаде Русия,ще предате Америка или България няма никакво значение. Подобни прояви трябва да се наказват не просто със смърт а смърт настъпила по особенно мъчителен за жертвата начин.Не случайно Сноудън има назначена охрана. Не се съмнявам че ЦРУ ще постъпи по същия начин стига да има възможност!

191

Анонимен

преди 2 месеца

И в България всеки руснак ,собственик на имот е потенциален руски шпионин.По пътшщата безпрепятствено пътуват руснаци в автомобили с български номера,руснаци с украински паспорти,тук си имат фирми/които немат на работа само руснаци/.Скоро гледам край Варна руснаци инвеститори строят жилищни блокове.Същото наверно и на юг по морето.Естествено все край морето.Държавата разбира се не се интересува.А и нали сме руска губерния,кой му пука.

190

лекар

преди 2 месеца

Историята за Георги Марков я прочетох в английски токсикологичен учебник.Той след инцидента постъпва в болница,където загива,без да е ясно от какво.Петнадесет дни след това разбират,че е дисидент и го ексхумират. Тогава намират сачма 1,5 мм която разгледали под микроскоп и видяли,че има множество отвори.Станало ясно,че е отровен,но само по клиничната картина са предположили,че с рицин.Наличието на рицин,не е доказано-вече не са останали и следи от отровата!

189

Анонимен

преди 2 месеца

Добре де, в крайна сметка и в Русия и в Украйна хората са някакъв си техен вид руснаци. Също както тюрки са както в Турция, така и в Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Туркменистан, Азербайджан и т.н. Хората русофили казват "В Крим са живели руснаци!". Добре, хубаво, но кой вид руснаци? Украинци или на днешната Руска федерация? Нали и едните и другите са руснаци? Нали и украинците са руснаци? Защо българите русофили дават Крим веднага на по-голямата държава? Нали Киевското княжество е по-старо?

188

Анонимен

преди 2 месеца

Печелят войната. Пишете опорки смьpдели!

187

Анонимен

преди 2 месеца

Това на снимката е Агент Смит от Матрицата, нищо общо с кагебе.

186

Деди

преди 2 месеца

Хубавелке-Нелке, не се завръщат а отиват там, където им е мястото!!!!

185

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя пилот уби двама руски пилота. Какво да го правят, да му гледат на кафе?Турците дето свалиха руския самолет след това загубиха 40 пилота взривени в автобус.

184

Анонимен

преди 2 месеца

Не могат ли да се занимаят и с наш Денков, че пак нещо започна да говори тъпизми?

183

Одисей

преди 2 месеца

В Илиада Одисей убива предателят Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

182

каква е причината

преди 2 месеца

Не е известно как е починал Георги Марков, бог да го прости, защото англичаните още не са му издали смъртен акт, в който да пише каква е причината за смъртта му.

181

Джак Ричър

преди 2 месеца

То бива нескопосани спуснати материали, бива неграмотност , глупост и слугинаж, ама... Поне малко знание на езика, спуснат ви отгоре, поне малко обща култура на "редакторите", поне малко елементарни занаятчийски навици как се избира/композира/пише и редактира материал да имахте... (Само в "...Леон Троцки с брадва за ледено катерене..." да се вгледате в собствените си мисирщини - нормален занаятчия (не Професионалист!!!), сам би се гръмнал!). За истината, черното и бялото и... о, млъкни сърце!

180

Ги -888

преди 2 месеца

Четиво за книгомани. Нищо няма по -сериозно да се случи. Домашно за някои до понеделник.....Фантазии на всички разузнавателни институции по цялата планета. Изкарахте ги тези болшевики по -умни от всеки.Хайде молим.

179

Анонимен

преди 2 месеца

Поведението на Кузминов си беше предателство .Да не говорим,че уби двама колеги.Всяка страна би наказала такъв предател.

178

Русоробски фронт

преди 2 месеца

Мда и затова отвориха отново Гуантанамо и започнаха да окосят тревата около затвора за нови посетители от Совдепа и техните къФеви продукти Бг ***.Ще има гарантиран пердах и вързани с чувал на главата.

177

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха. Тоя *** го ликвидираха украинците и дори не отрекоха. Тоя, за да предаде един хеликоптер на укрите, ликвидира двама свои приятели и получи 500 хилки награда. Е, отишъл в Испания да си ги харчи по живо по здраво, но уви. Такава е съдбата на всички предатели. Всеки обича предателството, но не и предателите.