51

Boiko

преди 15 години

TAPI STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

50

преди 15 години

Алелуя! Сетиха се некадърниците!

49

БДЖ

преди 15 години

След приватизационните набези в БДЖ, ядрото родоотстъпнци протягат ръка на градският транспорт.

48

преди 15 години

Ааааа, можело значи. Аз като съм бил в загреб подобни мотриси хварчат да си майката, дано и тука да стане, въпреки че с тия задръствания едва ли. Бойко да земе да отпуши града, вместо да си лафи с Гоце.

47

men

преди 15 години

сега го видях-мнооого готин!като космически кораб:)) и е адски дълъг-може да побере половината спирки по този си маршрут сутрин!но сигурно ще си остане само този, пък и кой знае по коя линия ще го пуснат после

46

joasd

преди 15 години

С ТАЯ скорост си си у вас за 2 часа. доволно.

45

преди 15 години

a zawoda za tramvai v sofia zawod za bokluci li schte stawa

44

Иван

преди 15 години

Днес ще си внасяме трамваи от Хърватска , утре коли от Румъния , а като гледам как намаляваме , може скоро и население да си внесем , не пречи , нали сме с глобално мислене. Само се питам , дали няма да е добра идея да си внесем малко политици с мозък и морал?!

43

:)

преди 15 години

Чак 70км си е доста голяма скорост. По-голямата част от изградената транвайна мрежа не позволява вдигането на тази скорост. Така че не се притеснявайте. Това ще си остане поредната мечта за бързо предвижване в столицата.

42

преди 15 години

Сега ако ми кажете, че ще се и движи с 70 км в софийските задръствания... или има монтирани крила и в случай на задръстване, направо прелита над трафика и над гъзарите дето карат по линията?! Така ще да е. Иначе и 100 да вдига не ни върши работа в тоя трафик, пак ще си закъсняваме за работа.

41

преди 15 години

... някакъв трамвай точно като този на картинката видях скоро в Красна поляна... изглеждаше добре, да, ама как го виждат да се движи со 70 км/ч в софийските задръствания? Това е абсурд - в пиковите часове в тоя град веч най-бърже се придвижват... ходещите с крака.

40

hahaha

преди 15 години

из София, по новините трябва да пуснат рубрика: "Поредните жертви на летящия трамвай"

39

софиянец

преди 15 години

Да бе, голяма скорост развива няма що! Конкуренция на френските TGV! Аз като си карам колата от румънското посолство към Подуене със 60 км/ч например, и трамваят ме изпреварва когато сме успоредно. Направете си сметката колко са 70км/ч. Влак-стрела!

38

преди 15 години

измислихте нова физика... във стремежа си да бъдете оригинални просто ставате смешни... продължавайте да летите със 70 км в час-успех!

37

преди 15 години

Интересно как се лети със 70

36

преди 15 години

то верно трябва да лети тая мотриса за да може да развие тази скорост в софия

35

до 32

преди 15 години

Как какъв е? Селянин естествено

34

Тромба

преди 15 години

Този трамвай няма да може да използва предимствата си точно, когато са му най-необходими - в пиковите часове, просто защото има разни тарикати, които се движат по трамвайните линии с колите си. Тогава ще си бъде като всеки друг трамвай - ще си чака да се изнесат наглярите, защото няма полицаи, които да ги глобяват..

33

преди 15 години

Съжалително е как здрави и работещи заводи в столицата (и не само там) се съсипват в името на строителството и печалбата(ама не нашата). Някой виждал ли е завода за трамваи скоро? Прилича на завод Средец (бившия 12), който разрушиха и сега ще застрояват с нови жилища, като че не ни стигат жилищата и задръстванията причинени от мигрирали провинциалисти.Известно е, че почти цял перник работи в София. Не ни стига и това ами урбанистични проблеми ни създават. Хубаово е че ще си имаме нов и бърз трамвай, но няма ли да се справите с контролите, които подменят билетчетата на хората?

32

преди 15 години

do 24,shtom sofiqnci sa shopi,togava ti kakuv si we?