128

Факт

преди 2 месеца

Борисов използва МВР като банда за мокри поръчки! Този б..оклук е недосегаем от прокуратура и Съд, по някакъв начин ги купува!

127

Анонимен

преди 2 месеца

На Борисов са добри,само мафиотите.

126

Пацо

преди 2 месеца

ДБ и ПП са абсолютни лъжци

125

Анонимен

преди 2 месеца

Колко месеца ще държите тази статия със словоизлиянията на еднокнижника?

124

Дедо поп

преди 2 месеца

След тази тъпашка изцепка по какво ще ме целуваш?!

123

Анонимен

преди 3 месеца

Лошото е, че съвпадат интересите и на враговете ни и на приятелите ни, България да е разединена и слаба. Тъй като стабилността на България в нашият регион означава стабилност и на региона. Нали разбрахте.

122

Ангелина

преди 3 месеца

Тогава Борисов ,е начело на групата на "поповете"и то не само по този критерии с разминаване между думи и дела.Не случайно се увеличи броя на "духовниците" с неговите личностни характеристики.

121

Аноним

преди 3 месеца

650000 българи са ГЕРБ

120

vs

преди 3 месеца

Нагъл до безобразие. Като кмет оака всичко - околовръсното е тотална щета, подходите към града са непрекъснато задръстени. За града като цяло - по - добре да не почвам! Като премиер - трагедия! Как един път не каза "парите на данъкоплатците", а все "аз дадох", все едно са негови парите! В момента в кйто "падна" се започна - трактори, нотариуси, скандали и т.н. Мафията не може да разчита вече на безхаберието на банкянския селянин! И сега, най - безочливо говори за схеми и корупция! Много нагъл!

119

Анонимен

преди 3 месеца

ПП са руски проект. Чрез Радев и Решетников. Човекът на американците в БГ е Борисов (единствения неударен от Магнитски). Беше пределно ясно, че преди войната, и след войната, ПП защитават руски интереси. И когато американците видяха, че те набират популярност, натиснаха Борисов (с бухалката Магнитски), за да направят про-военна сглобка. И ако не вярвате, направете едно мащабно разследване къде отиват всички тези оръжия, щом напуснат нашата територия. И защо "бавят" няколко БТР-а за фронта.....

118

Бай Ганя

преди 3 месеца

ТОЛУП Винету! Никой вече не те бръсне за слива!! Сега плюеш по Харвардските ***-,а вечер сядаш в скута им!?!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Неграмотен, нагъл, лъжлив и крадлив! ВЕрвай му, народе ***!

116

Анонимен

преди 3 месеца

Много ревеш, знак че работите не отиват на добре.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Едно говорят,друго вършат,попска работа казва Борисов,но най лицемерно тича преди избори точно при тези хора,пред които застава в прав ъглъл,кръстейки се целува ръцете им.Тежка демагогия,лицемерие,фалш и т.н.Бог да пази България от такива нейни чеда!

114

Щирлиц

преди 3 месеца

Бене,бене....Донът има право.

113

леля Пена

преди 3 месеца

СТИГА РЪСИ ПРОСТОТИИ,ПРАЗЕН БИДОН ТАКЪВ.ЗА 20 ГОДИНИ САМО КРАДЕ И ОПОСТУШИ ДЪРЖАВАТА.

112

мира

преди 3 месеца

От себе си ли знаеш за попската работа Това е твой девиз и толкова си свикнал с него че го преписваш на всеки който не ти играй по гайдата

111

Нищо ново

преди 3 месеца

До Анонимен Много приказва , ама като дойде Галя от посолството и му скръцне със зъбче ,става невидим .Че и турско кафе пие с Делян Магнитски ! Така, че само чалъми и после дълбоки теманета .

110

Хе хе

преди 3 месеца

До Анонимен И Толупа ,чист като сълза е в бял фрак ,невинен ,незнаещ, в некоалиция ,а ?

109

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Присмял се hъrбела от Банкя на щърбеля .Нали е същото миришещо рядко ,рядко ...в коалиция с тях и ДПС -Магнитски .