109

Аха

преди 2 месеца

Държавата са си хората, вие да не сте много качествени?Избирате американски партии като ПП и ДБ или финансирани от ЕС като ГЕРБ,да ама тогава ще приемете масова миграция на Афганистанци и д-р.Такава е тяхната политика.Вижте си вашия манталитет първо,идеални условия няма никъде!В западните държави където бягате и жените работят,а не са мис силикон.Почнете от вас самите.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Първото голямо намаление на раждаемостта започна когато СДС завзе властта след 1989 година. После по времето на управлението на тройната коалиция 2005-2009 имаше надежда, че ще се оправим и раждаемостта доста се повиши, но през 2009 мутрите завзеха властта и нещата пак тръгнаха надолу.

107

Факт

преди 2 месеца

"Според статистиката ... но още след 2010 г. тенденцията за намаляване на новородените е стабилна. През 2012 г. са проплакали 64 хил. новородени ... със 17 хил. по-малко от годината на бейби бума 2009 г." +++ Няма изненада. ГЕРБ завзеха властта през юли 2009 година и жените спряха да забременяват и така 15-16 години. На практика ГЕРБ не са излизали от властта даже и след като Бойко Борисов вече неже премиер. За да се раждат повече деца, трябва да махнем мутродемократите от властта.

106

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 135, защото те мъжете в нашето общество не са длъжни за нищо и никого. Нали си чувал "Ама той има златни ръце, но не му дават шанс". Ей това е отношението тук. А жените са им длъжни. Докато жените трябва да работят наравно с мъжете за да издържат семейство... положението ще е такова. В крайна сметка оцеляването на една жена е по-важно от раждането на деца. Няма как интелигентни жени да раждат и после да. му мислят. Мъжете и преди това, и след това не мислят.

105

Анонимен

преди 2 месеца

А защо не се дискутира това, че има жени, принуждавани директно или индиректно от мъжете, които са ги забременили, да правят аборт.

104

Истината е,

преди 2 месеца

че жените имат право да решават кога и дали да раждат независимо от тъп0тиите на държавата. Също имат право да решават за аборти! В крайна сметка не забременяват щот са си го помислили само! И трето жените ще раждат където и както си решат. СЗО да си бръщолеви каквото си иска. Държавата да си прави стратегии... в крайна сметка индивида е пред обществото. Ако няма индивид, няма да има общество. Едно дете е повече от достатъчно и ако вземе чуждо гражданство още по-добре! За тази държава - толкова!

103

Истината

преди 2 месеца

Като ги менкате постоянно как да стане и дни теста платен не е като в Германия. *** ли е бащата или полицая кой е реалния родител , а не да пишете не известен, абсолютна Дева Мария. Накрая депутат блъснас колата убил на Дева Мария детето понеже вярва във Алах. За това раждат в чужбина и финансовата подкрепа има и дом не барака гътната от общината.

102

българин

преди 2 месеца

Само за едно съжалявам, че не се махнах навреме!

101

Анонимен

преди 2 месеца

България не заслужава българчетата. По-добре да се раждат германчета, испанчета, белгийчета. България си получава заслуженото , водена от поколения комунисти и агенти на Държавна сигурност.

100

Анонимен

преди 2 месеца

България не ражда. Българчетата се раждат от майки-българки, женени за българи, които още живеят в България и за които на тия тиквеници в центъра на София грам не им пука. А родените тук пакистанчета, Афганистан чета, сайгончета - това не са българчета

99

Хайнрих

преди 2 месеца

Дано поне ви плащат за просташката ви пропаганда.

98

Анонимен

преди 2 месеца

До "Истински" мъж 103 - Само че 95% от вас не могат да се изхранят, ако в дома им не влиза и женска заплата.

97

Анонимен

преди 2 месеца

До "Истински мъж" 103 - Само че 95% от вас не могат да се изхранят, ако у дома не влиза и женска заплата.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Кой нормален би искал да роди в Държавата на "нотариуса", "тиквaта" и "свинечовека"???

95

ок

преди 2 месеца

Възможно е, но официалните данни на НСИ още не са излезли, там ще е по достоверно.

94

Бойко Ердоганова

преди 2 месеца

Не берете грижа, ще помоля Тайпи да ни изпрати един два милиона анадолци, те така или иначе са към 90 милиона вече...

93

Анонимен

преди 2 месеца

До Женска гледна точка: Жено, права си. Младите са лигльовци. Трябва да си намериш по-възрастен мъж. Не се шегувам.

92

До истински мъж

преди 2 месеца

Един такъв като теб обикновено няма шанс с жените, които така напоително осъжда. Да не беше пропускал уроците по български език - правописът се учи до 7 клас, защото после нещата очевидно са изгубени. Научи се първо на правопис и тогава ще приемаме твоите, макар и нежелани, съвети. Спокойна вечер!

91

Анонимен

преди 2 месеца

Обърнахте ли внимание, че страната ни е първа по брой аборти в ЕС? Мисля, че решението се натрапва от само себе си.

90

истински мъж

преди 2 месеца

Грешка,визирам коментар 113