116

Анонимен

преди 3 месеца

Ще се срещнат с добрите украинци на бойното поле и ще усетят силата на демократичния Запад и оръжията му на фронта.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро на тях ще носят цветя, като герои на Русия.

114

тя

преди 3 месеца

Получили са награда !

113

Айдеее

преди 3 месеца

всички предатели при Навални!

112

Факт

преди 3 месеца

Когато има държава НПО не може да се развява спокойно!!!

111

Ха ха!!!

преди 3 месеца

Китайците вече правят карти с руски провинции, включени в Китай. Това ще е новата китайска сатрапия.

110

Анонимен

преди 3 месеца

Правилно! Всеки който подкрепя този предател заслужава да ходи като пушечно месо на фронта!

109

Анонимен

преди 3 месеца

Ми шляят се през деня, нямат какво да правят - добре е да свършат нещо.

108

Онзи

преди 3 месеца

Много зле. Тези удариха дъното

107

Гадняр

преди 3 месеца

После се чудят защо се налага китайците да правят автомобилни заводи в Русия... Няма как систематично да унищожаваш всеки инакомислещ в продължение на над сто години и после да чакаш просперитет и морал. Руснаците стават или пушечно месо или *** вкопчени в собственото си жалско съществуване.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Преди ги пращаха в Сибир сега в Украйна.

105

Анонимен

преди 3 месеца

До CalifornicationНе четеш внимателно! Я сега посочи някъде в текста дали е написано, че Кирилицата е "македонска"? Написах, че територията на която се мъдри Охрид е била българска тогава и Климент Охридски е българин, т.е. по времето на създаването на Кирилицата, такова чудо "Македония", не е съществувало тогава, а македонците са си нашите украинци, българи, възпитавани от сърбите, да мразят собствените си братя българи!

104

Анонимен

преди 3 месеца

В миналото Скопие и Охрид, са били български столици! Български столици: Плиска, Преслав, Охрид, Скопие, Велико Търново и още една столица, сега не се сещам как се наричаше, защото не е била дълго време столица на България!

103

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 3 месеца

Невероятни *** са руснаците. Най-голямата грешка на САЩ и Запада беше, че не оставиха Хитлер да унищожи изцяло Русия и след това да се разправят с него...

102

Анонимен

преди 3 месеца

В нормалните страни всеки е невинен до доказване на вина. В Русия всеки е виновен , ако сложи цветя някъде, а според русофилите гаржданите са поданици и са виновни , ако само се усъмнят в непогрешимостта на диктатора

101

Анонимен

преди 3 месеца

До 105И Кирилицата действително е създавана в Охридската и Плиско-Преславката школи, ///Де,бре и ние сме чули изказването на Путин.,,.. от Македонската земя.. "!!! Рускии, Охридската школа няма нищо общо със създаването на кирилицата, нито Плиска!

100

Анонимен

преди 3 месеца

Това чака всички, които гласуват за Възраждане. На фронта, празните магазини и руските коли

99

Анонимен

преди 3 месеца

До АнастасийНПутин, не е казал, че Кирилицата е македонска, а каза, че е произлязла от Македония(като географско понятие) , направи го тактично, за да не обиди българи и македонци. И Кирилицата действително е създавана в Охридската и Плиско-Преславката школи, но тогава, такова чудо "Македония" не е съществувало изобщо, а Охрид и Македония са били български територии и част от България! Откъде е Климент Охридски и къде е създавал училища? И кой го изпраща в Охрид? Нали българите+българския цар!

98

Анонимен

преди 3 месеца

До 99А може би изгорените българи в Одеса, пребитите българи, включително и )))и т. н. Русоробе колко пъти ти казвах, а и ти не се ли усещаш, че повтарянето на бомбастични ЛЪЖИ не значат, че са истина?!

97

Путин

преди 3 месеца

Във военно време, Русия няма пари да храни опозиционери по затворите;))) - директно на фронта за изпълнение на присъдата. Така, Навални ще ми помогне за да набера доброволци за фронта срещу Украйна. Оказа се, че имало много желаещи за военна служба и в България скоро ще пратя призовки, защото гледам, че и там има много почитатели на Навални. Ще ми дойдат добре;)))