9

Анонимен

преди 2 месеца

Лондон не е Европейски град . Анлгия е осторв а не част от контикент . Учи се в четвърти клас . Тия са много зле с географията .

8

Анонимен

преди 2 месеца

Русе е един деградирал град със затихващи функции. Едно време беше някакъв център на индустрията и културата, но в интерес на истината бе напуснат от най-интелигентните и кадърните още по време на соца когато започнаха обгазяванията от Гюргево. След това през 90-те бяха затворени всички фабрики и хората се евакуираха. Сега е пълен с дърти алкохолици и дрогиращи се тийнеджъри. Има и малки изключения. Най-проспериращ бизнес сега там са погребалните агенции.

7

Бай Ганьо

преди 2 месеца

Колко родни града има един човек?

6

London

преди 2 месеца

Парите са на острова. Companies house ви предлага най-изгодните условия, срещу минимално заплащане за откриване на компания (Ltd). Можете да ползвате същата от България и САЩ до Китай, Централна и Южна Америка. Вашите политици и техните мафиотски кръгове са в разцвет, благодарение на Острова и политиката за уреждане на сини небеса и много пари до края на живота ви. Ако ви сече пипето, действайте!

5

PhD

преди 2 месеца

Русе е един от добрите градове за бизнес в Европа. Достъп до - река, ЖП, Румъния, развита инфраструктура , а не като половин София на септични ями. Пари има , трябват и визионери .

4

Анонимен

преди 2 месеца

Стара Загора!

3

Гого

преди 2 месеца

Щом Лондон е най-добър като начин на живот, няма какво повече да говорим за тази класация.

2

Като прочетох

преди 2 месеца

заглавието и подзаглавието останах с впечатление, че Лондон е български град. А мисирките заплати получават, за да пишат такива и други глупости.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро ще се напълним с мигранти, които Европа не иска.