36

Охотник

преди 3 месеца

Колкото вечно ще се търсят прескъпите недвижими имоти. Толкова и ВЕИ централите са бъдещето на света. Монополистите милиардери, винаги ще използват медиите, и не само. За да ви убеждават, че техният продукт, е много важен за вашият живот. И винаги на възможно най-високата цена. Уж за ваше добро. Докато има балъци ще има и тарикати.

35

Iordan Ivanov geolog

преди 3 месеца

ТО: НАТОТО: Bulgaria TO :RomaniaSTOP TERROR WITH GREEN DEAL !!! ВНушават ограбване на трилиони живи евраза нагло вредни технологии. ЗАБРАНЯВА СЕ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ВЯТЪРНИ ГЕНЕРАТОРИ В Черно море вкл в териториални води на България,Румъния,УКрайна и КРИМ.Региона е СЕИЗМИЧНО ОПАСЕН.ГЕНЕРИРА земетресения до 9.1 по РИХТЕР в участъка от Варна до КРИм .Експерти да огледат свлачищно срутищен масив Аксаково Варна КАварна и срутищно свлачищен масив АЛбена Балчик КАварна.НЯМА ДОСТАТЪЧНО ВЯТЪРНА ЕНЕРГИЯ В ЕВРОПА.НЕ СЕ ПОТВЪРДИ ХИПОТЕЗАТА ЗА ПАРНИКОВИЯ ЕФЕКТ.ПРовежда се НАГЪЛ ТЕР

34

Очаквайте

преди 3 месеца

Към 2030г се ОЧАКВА енергията от ВЕИ да достигне 40%. Очаквайте, ама няма да дочакате. И когато няма вятър вие ли ще им д/хате на перките да работят.А тези перки нанасят вреди на околната среда много по-големи от въглищните централи.

33

маалатъ

преди 3 месеца

Реално погледнато, Бг има нужда от 3 атомни реактора на АЕЦ Козлодуй, два нови ТЕЦ (от ново поколение) от по 350 МгВ и една Газова от 350 МгВ, общо 4 ГгВ и проблема с Енергийната достатъчност и независимост би бил решен в рамките на 50 години, тоест, до 2080 г., но...., в Бг винаги има едно голямо "Но" и то се нарича - Липса на Дългосрочна Национална Доктрина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Нови копейкини мъки.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ааа ето защо са нужни бурните ветрове и циклончета, без тях няма ток от вятърните мелници.:))

30

Щирлиц

преди 3 месеца

За всички любители на позеленялата енергия,е редно да се построи една мощна ПEДAЛOEЦ-така хем за природата ще се погрижат,хем ще влязат във форма,и ще стопят излишните килограми.

29

Отегчен

преди 3 месеца

Погледнах преди минути - че ние внасяме от Румъния и Сърбия чудовищни токове. Малко изнасяме за Гърция и Македония. Нещата са сериозни.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Още след месец произвежданата слънчева енергия през деня ще е повече отколкото консумираме.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Въглищата си отиват. Съжалявам за въглищарите. Ще трябва да си търсят друга работа. Изборът е дали ще внасяме ВЕИ енергия от Гърция или ще се произвежда в БГ.

26

Хахаха

преди 3 месеца

ВЕИтата увеличавали температурата около тях. А изгарянето на въглища не увеличава температура нали?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Забрана *** всички ВЕИ-та със закон!

24

Не е

преди 3 месеца

Далеч времето, когато ще се каже, че з лентата енергия не е нито зелена, нито ефективна, а даже безкрайно вредна за човека и природата. Използването на слънчеви панели увеличава температурата окол тях с 3-4 градуса. Температурата е далеч по-ниска ако има дървета и трева. Соларите са като асфалта. В съседен вход сложиха солари и миналото лято беше се. А са и много скъпи. Еколозите да вземат да садят дървета и зеленина вместо някакви измислени и непроверени във времето неща.

23

Защото си необразова

преди 3 месеца

До 17 Анонимен трябва да имаме перки в морето, вятър колкото искаш... защо да не ползваме чиста енергия?. . . . Защото ти липсват знанията от една наука, нарича се физика! Образовай се, ако не е вече късно, защото може така да си отминеш от този свят - необразован!

22

НЕ,

преди 3 месеца

НЯМА ДА Е ОТ ВЕИ!!!

21

Шефа

преди 3 месеца

Изключителна глупост!Най изгодна и ергономична е атомната енергия!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Ако произведената електрическа енергия у нас спадне с 50%, ... до 2030г. 40% от произведената енергия у нас ще е от ВЕИ мощности. Така може.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Българските " политици", да престанат вече,с тези " вятърни глупости"! И вместо да Укорят Здраво МутроКомуниста Борисов.Че Лично Провали Ядрената ни енергетика,при Референдума за или против Белене,те ни говорят глупости за някакви " перки"?-:(

18

Анонимен

преди 3 месеца

А 60 процента ще внасяме от тецовете на Турция и Сърбия, защото не плащат въглеродни емисии.

17

Анонимен

преди 3 месеца

трябва да имаме перки в морето, вятър колкото искаш... защо да не ползваме чиста енергия?