6

Роза

преди 3 месеца

Имайте предвид,че не всички възрастни хора се хващат на тази въдица!Никой не пише колко са неуспешните опити за измама!Тези,които се хващат,обикновено са със старческа сенилност,деменция или над осемдесет години и неадекватни.Ниската култура и липса на образование на някои от тях също са от значение!Вина носят и младите им роднини,които оставят при тях много пари.

5

Стига де

преди 3 месеца

Аз не мога да разбера колко народ се хванаха на тия измами. Че лекар така ли ще ги иска под знака- няма ли болница и каса да се плати такова нещо. Най-малкото пък не е ли могла да потърси сина си да види какво става?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ако беше истински щеше да отмъкне повече.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че е нямала повече....Явно у нас пенсиите са прекалено високи, след като възрастните хора продължават да хвърлят пари от тераси или да ги оставях зад кофите по улиците. Предлагам да се приеме решение - 1 година без да се дават пенсии. Така всички пари от дюшеците ще бъдат извадени и похарчени и телефонните измамници няма да има какво да взимат

2

Констатация

преди 3 месеца

В България се е събрала цялата ПРОСТОТИЯ на този свят,щом 65 % не гласуват и оставиха държавата в ръцете накрадци и бандити !За това тези татаро-печенеги, заслужават жалкото си съществувание !

1

Лукчо

преди 3 месеца

Ако отишла в болницата да открие лекаря нямаше да го намери и парите щяха да си останат в нея.Ако бе звъннала на сина си,когото също нямаше да намери в болницата.