138

Апостола Навални

преди 2 месеца

руските военнопрестъпници убиха руския Апостол на свободата и показаха безсилие.Тоз който падне в бой за свобода- той не умира.

137

Всичките

преди 2 месеца

тези са щедро заплатени "остатъци" от незавършената "цветна революция", на Запада, прекъсната с държавни мерки, но не и неутрализирана напълно...

136

Игор Гиркин

преди 2 месеца

съвсем правилно е обвинен в екстремизъм. Критиките му към правителството се изразяват, най-вече в това, че иска по-сериозен военен натиск върху Украйна. Разлика в политическия аспект на практика няма. Другите не са ми известни но за Гиркин съм убеден, че е по-голям ястреб и от Медведев даже. Преди седмица-две се чу слух, че обмислял да се запише в "Щурм Z" отряд, за да се измъкне от затвора. Не жалете по руските затворници. Гледайте България да подредите!

135

Анонимен

преди 2 месеца

Жириновски и той беше отровен ама никой не писа за него защото не е в интерите на Хазарската Глобалистка Мафия управляваща Сащ и ЕС на 100%

134

Само

преди 2 месеца

един звяр може да пише смърт на някого... И защо се допускат такива коментари!? Защото са удобни за власт имащите.

133

Форума

преди 2 месеца

Пак е налазен от нагли окраинци пишещи с големи букви. Вън от България!

132

Анонимен

преди 2 месеца

Ха ха, какви глупости говорите бе, в Русия хората не ги хвърлят в затвора. Вкарват ги съвсем внимателно. Нещо за Асанж? Сноудън? Лира? Кашоги?

131

Браво на руснаците!

преди 2 месеца

Не се поддадоха на сълзливата западна фалшива пропаганда.

130

Руснак националист

преди 2 месеца

ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА Е ТЕРОРИСТА ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИН ДЕТО НАРУШИ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА С АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И НАПАДЕНИЕТО НА УКРАЙНА И ПУСНА ЗАТВОРНИЦИТЕ УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ ОТ ЗАТВОРИТЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ПРОКЛЕТИ ДА СА ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ТЕРОРИСТ ПУТИН!

129

Ром'с

преди 2 месеца

Първите трима трябва да са в затвора,един е най ,другият -мошеник м бандит..за другите не зная

128

---

преди 2 месеца

В един момент всички те ще се изкарат герои.А по колко милиони са искали да създават размирици .Жените им се хилят и живот си живеят по света те тръгнали да мислят за опозиционерите.

127

Лукчо

преди 2 месеца

Властта по традиции не търпи идеи,които биха довели Русия до разпад.Екатерина Втора вкара мъжа си царя в пандиза заради поклонничеството пред модела на Фридрих Велики,ял преди това пердах,а царя искал да му върне всичко,а бившата бедна прусачка и негова съпруга бе научила важното за Русия.Тези борци просто не са разбрали навреме,че империята преследва всеки,който не е разбрал,че приоритета на военните гарантира оцеляването на Русия,на 2% имащи 20% от ресурсите.

126

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 170. Ти го изкара кат нашите демократи ба.

125

Анонимен

преди 2 месеца

До др0гаре плоскоземи 173. Щото така трябва.

124

Анонимен

преди 2 месеца

До Коментатор. А ти правиш ли телевизори и телефони ? Ако не правиш, а се подиграваш на други че не правят значи си някакъв особено дебелоок.

123

Лукчо

преди 2 месеца

Нямали били телевизори и телефони.Нямат за гражданското население,но за военните и комуникациите и мониторите са си техни,както и в космоса.Няма как такава огромна страна с малко население да оцелее,ако военните не са с приоритет пред потреблението.Китай,ако им спрял телефоните?Ами ще си организират бързо собствено производство.Именно те дадоха на Китай безшумни двигатели за подводниците им,защото са много напред и в Космоса и във военното производство.Имат учени,а не дизайнери на автомобили.

122

Коментатор

преди 2 месеца

До Русия е богата-има ресурси ама телевизори и телефони не прави. И ако Китай им спре вноса ще ги върне 50 години назад.

121

Анонимен

преди 2 месеца

Всички реални опозиционни лидери са в затвора. Ако не са, то те са без значение и не са реални опозиционни лидери. А ако не сме чували за тях, то те вършат работата си много тихо и елегантно или нищо не правят по въпроса. Това е Русия. Нямаш право на мнение различно от путинизкото!

120

Анонимен

преди 2 месеца

Най най-ммммръсната държава ей богу най мръсната и долна ! Това е русията

119

Анонимен

преди 2 месеца

"защо изобщо се играе този театър с "опитите да се установи от какво е починал"".............Точно така. Трябва да се отървем от комунистическите методи като разследване и експертиза и да приемем метода на западното врачуване. Няма нужда от доказателства, само казваш какво ти се иска да е станало, и което ти пасва на пропагандата най-добре.