223

Анонимен

преди 3 месеца

Ще помогнат само на няколко политика да увеличат аварите си.

222

Исторически правила

преди 3 месеца

1 Никога диктатор не е постигал целите си!2 Почти винаги големите войните завършват на територията на агресора!Мъск има нужда малко да слезе на Земята.

221

ссс

преди 3 месеца

В кой век живеем... много е зле положението... направо трагично

220

Ученика

преди 3 месеца

Мъск е получил 2 милиарда долара подарък от Путин

219

до 207

преди 3 месеца

Човека е южноафриканец, умни хора, измислили са апартеида - от английската дума апарт - демек отделно, пазели са белите хора разделени от черните, имало е тоалетни за бели и черни, квартали за бели и черни, работа за бели и черни и т.н. После някой американски празноглавец е измислил равенството, затова сега ЮАР че и щатите са западащи държави.

218

Анонимен

преди 3 месеца

Хенри Кисинджър го каза преди години, когато беше жив - мир ще има само когато Украйна се съгласи да се раздели с територии. Пак ще стане така но след години на мизерии и много отнети човешки животи. Който нама нищо на горния етаж си учи уроците по трудния начин.

217

Бай Дрън

преди 3 месеца

Мъск си пази сателитите.

216

БГ

преди 3 месеца

Правилно казал човека

215

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо - В луддницата на такива статистики ли ви учат?

214

Анонимен

преди 3 месеца

Човека е много интелигентен за американец! -----///------ Толкова е интелигентен, че собственият му син се отрече от него и си смени пола. Русоробите отначало го плюеха, че помага на Украйна, а като обърна плочата, почнаха да ли жът където са плюли.

213

Мисирка от НОВА

преди 3 месеца

Ние такива слуги на Путин няма да слушаме.Имаме си демократи като Монката Паси,спиртосания Евгени Дайнов,Елена Поптодорова,Делян Пеевски и много други умни,краси и честно успели.Какво да гледам някакъв неудачник като Мъск

212

НАТО значи смърт

преди 3 месеца

Спрете военните доставки и започнете мирни преговори, сатанисти!!!

211

SmO

преди 3 месеца

Не Става само с пари,трябват и *** да се самоубиват, а те привършват.

210

Анонимен

преди 3 месеца

Ще помогнат да ги бомбят още 1-2г. Мислите ли че мира ще е дълготраен? Ако не Украйна то Путин пак ще продължи след 1-2г мир, както не се спря и след 2014г. Той има имперски амбиции и мир скоро няма да има.

209

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам само копейките какво ги интересува какво ще стане с едните или другите като те пак ще останат бедни и простти.

208

Анонимен

преди 3 месеца

До въпрос какво стана.... Стана фустана на Стана това стана.

207

Анонимен

преди 3 месеца

До въпрос. Стана фустана на Стана това стана.

206

тоти

преди 3 месеца

Хаде Зелееее...време е да капитолираш и да примеш всички условия че ще загубиш цялата си държава заради ината и самовлюбието!!!САЩЕжропа и да я остажи насред пустото,за да няма ход на никаде!!1 Германия,Франция фалират и скоро ще се разпадне целиш ЕС !!!

205

Крундел

преди 3 месеца

50-те милиарда, които изведнъж намери, след като от туитър щяха да го съдят в момента говорят, точно така, както копейките говорят от кремльб0товете, разликата е само порядъка....

204

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно е да четеш,как разсъждава мнозинството.Над 40г.работя във военното производство, отделно бях в секретно поделение в най-размирните световни години.Знам,че реализацията е ОСНОВНА цел на този отрасъл.Войната ще свърши,когато МАКСИМАЛНО се употребят оръжията в резерв и МАКСИМАЛНО се изхарчат парите,предвидени за ново въоръжаване.Всичко е БИЗНЕС,загубата на човешки ресурси е само статистика.