152

Анонимен

преди 3 месеца

И така клоyни, колко важна се оказа битката за Авдеевка? Еми най-укрепеният пункт в света, *** то било малко градче. Да де ама НАТО и украинците го укрепяват 9 години. кули за наблюдение и управление, изкуствен интелект, бункери на 3 нива под земята.

151

Биг 1

преди 3 месеца

До Лично мнение...Без зна4ение,бро!! Урките са ...''му яли г.....та, яко!))

150

Биг 1

преди 3 месеца

...За не дотам информираните!! До Авдеевка се намира мега Завода за кокс!Единствен в Украина!А за по просветените...смятам се досещат за какво се ползва кокса...?? ))

149

Лично мнение

преди 3 месеца

Превзета или освободена !?

148

Истината

преди 3 месеца

Ако Андреевка не беше много важна украинците нямаше да я държат толкова време с толкова жертви, нито руснаците да я атакуват толкова време и с подобни жертви. Украйна е бита карта от самото начало.

147

Сарказъм Радомирски

преди 3 месеца

Естествено, че падането на най-значимото укрепление на Украйна има само медийно значение, Те тези укрепления ги правика 10 година от скука , не че им трябват. Ей, поле широко зад Авдеевка. Че и дървета има тук-там. За какво са им на украинците бетонни крепости.

146

дедо Ташунко

преди 3 месеца

не мозъчен тръст, а безмозъчен тръст е казал това...

145

ха ха ха

преди 3 месеца

Ти що не си връщаш бащината земя бе ***,ми щот неможеш.Теоремата е проста това което параспурници без идея са просрали в пропиляния си живот ,сега се връща в лоното на маика си ,а това че ние българите с лека ръка подаряваме бащинията си е друга тема северна и южна македония,оето коренно ни отличава от другите ни братя румънците те и до ден днешен не са се отказали от Молдова

144

Кире

преди 3 месеца

Да оправдае 100 000 жертви преди изборите, това е спечелил и 150 нови поданици на възраст над 82 години, неуспяли да се евакуират:)

143

Деди

преди 3 месеца

Всички тия "мозъчни трстове" май човка им е изпила мозъците - до вчера Авдеевка беше стратегически пункт, днеска - друга песен пеят, само че с много фалшив глас. Как тъй стана бе, та се обърнаха нещата, "мозъчни" безмозъчни тръстове! Де гиди гьостерица недодялъна за такива инфо-лешояди!!!

142

Анонимен

преди 3 месеца

*** ЕВТИНАТА ПРОПАГАНДА НА ХАМЕРИКА. ОМАЛОВАЖАВАТ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ДЕ ФАКТО НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ЦЕЛИЯТ Т.НАР. КОЛЕКТИВЕН ПИДИРАСКИ ЗАПАД. ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА НАИБА КОМШИЙКАТА И НЕЙНИЯТ СЪПРУГ ДА РАЗБЕРЕ И ТЯ ДА МУ КАЖЕ "АБЕ МЪЖО ТОВА ИБАНЕ БЕШЕ ПО СКОРО СИМВОЛИЧНО" МАКАР ДА МИ Е РАЗПРАЛ ГАЗА ОТ КЕКС АМА НАЛИ ТУКА ТРЕБВА ДА СЕ БУДАЛКАМЕ. СМЕШНИЦИИИИИИИ

141

Подсказвам

преди 3 месеца

До Само факти руският интернет. Сигурно само него следиш.

140

Боже

преди 3 месеца

До Никола Стефанов Още един натъпкан с путински пропагандни фейкове.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Много е важна! Най-укрепеният украински град откъдето повече от 10 години обстрелваха Донбас. По-стратегически е от Бахмут. От тук нататък украинските свърталища могат да падат като домино.

138

Я па я..!

преди 3 месеца

Причината е че не изпратихме нашите БТР-ри веднага , а още са тук.С тях щяха да избягат по лесно , без толкова много жертви.

137

Само факти

преди 3 месеца

През последните 6 дни в интернет се появиха нови 2552 некролога на загинали украински войници, от които в 881 конкретно се споменава, че са загинали в Авдеевка. Това са ФАКТИТЕ

136

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Важна-неважна - разпадът на империята е сигурен.

135

хайдут

преди 3 месеца

До Никола СтефановАвдеевка - Донецк са 15 км.съветските гаубици имат далекобойност 20 кмЗападните - 25 км и нагоре.Изчисленията оставам на вас.

134

Нормален човек

преди 3 месеца

Укрепена позиция цели 6 години и бетонирана в няколко реда бункери не може да се сравнява с нова отбранителна линия с набързо издълбани окопи..Това се таи в статията

133

Men

преди 3 месеца

Безработните *** винаги имат кафяво когато руслямистан мръдне 5см напред. Пожелавам им на всички да заминат за там и да грабят с пълни шепи от благините на клоаката на земята