52

Анонимен

преди 3 месеца

Ама що не се хванете Боце, тримата канадци, Гнома, Шиши, Тагаренко ооп, забравих г-жа Тодева, и с един батальон аскери от десантната бригада от Филибето да върнете на демократите тялото на Загиналия в Заполярния кръг Навални? Знаете руски език,можете да стреляте , а руснаците само като ви видят с тези яростни физиономии, веднага ще офейкат!

51

Анонимен

преди 3 месеца

Ще го балсамират и предадат на Запада да го сложи в Мавзолея на жертвите на Путин.

50

В ОТЧАЯН ОПИТ ЗА

преди 3 месеца

ВЪЗКРЕСЯВАНЕ, НАДЯВАМ СЕ ! С ТИЯ ТЕХНИ НЕЖНИ ДУШИ ТОВАРИЩИТЕ ОТ КРЕМЪЛ СИГУРНО МНОГО ТЕЖКО ПОНАСЯТ ЗАГУБАТА НА Алексей Навални ??? ИЛИ СА ИЗПАДНАЛИ В ДЪЛБОКА ДЕПРЕСИЯ И ЩЕ ИМ БЪДАТ НУЖНИ ЦЕЛИ 2 СЕДМИЦИ, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ОТ БЕЗУТЕШНАТА СИ СКРЪБ ? ГОРКИТЕ КРЕМЪЛСКИ ТОВАРИЩИ, ЖИВИ ДА ГИ ОПЛАЧЕШ !!! АЗ ЛИЧНО ГИ ПРЕДПОЧИТАМ ОХЛАДЕНИ И ГАРНИРАНИ СЪС СВЕЩИ !

49

Анонимен

преди 3 месеца

Не бе, ще си го боцкат отзаде докато не се е разлложил напълно, че ще им липсва. Последните години в затвора какво мислиш, че му се е случвало?

48

Некъф

преди 3 месеца

Като обработят тялото за да прикрият следите от убийството и ще го върнат на близките!Страх тресе кремъл ако видят тялото на Навални с следи от насилие!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Абе Фейк БГ май на чужд гроб плачете вече няколко дни? Какъв е хонорара за такова фалшиво напъване?

46

Анонимен

преди 3 месеца

Споко бе, за тялото на Навални. Не са се изтрепали да го искат нито западняците, нито жена му. Тя след като направи поредния тур из Европа и САЩ да цитира лозунги, които преди това и дават от посолството, е много заета от Грозев. Ако и остане време Грозев да и слезе от гърба и са и останали още малко пари от краденото от Нахални, някой ден нататък може и да прати някой да вземе тялото и да го погребе. Тя самата си има важна работа - да я онакова USA агента Грозев всеки ден.

45

Aнонимен

преди 3 месеца

Ще държат тялото със седмици и после ще го кремират за да заметат следите какво са му сторили.Това е руската демокрация.

44

Анонимен

преди 3 месеца

В Англия ги държат стандартно между 30 и 45 дни.. Без експертизи и без да са "опозиционери", "борци" и "дисиденти"... Просто такъв е редът и никоя вдовица не ходи да атакува моргата. Защото ще я арестуват!!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Това уважавам на братушките. Друго си е да те погребат с експертиза.

42

дреме ми

преди 3 месеца

България има много други проблеми за решаване. Тялото на г-на изобщо не представлява интерес за хората.

41

няма нищо за чудене

преди 3 месеца

Води се проверка/разследване. При всяко подобно производство тялото не се освобождава за погребване докато не приключат със всички изследвания.

40

Българин

преди 3 месеца

Хайде подъвчете още ден два темата и стига толкова. Имаме реални проблеми в България.

39

Анонимен

преди 3 месеца

До ДС мафията. Еми едва ли има с кого да пием кафе понеже комунсти няма вече.

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Демократ 38. Кой го интересува какво те интересува ?

37

ДС мафията

преди 3 месеца

Един познат переше комунистически пари в началото на 90те и после ДС генералите му казаха да им предаде фирмите си и авоарите, той не искаше после го поканили в офиса им на кафе и след това получи едновременно и инфаркт и инсулт което е невъзможно по принцип и го разкарваха с една кола докато умре и така го занесоха в бърза помощ. Така, че не пийте ако комунист ви черпи кафе.

36

Демократ

преди 3 месеца

До 34. Мнението на увреден съветски мозък въобще не ме интересува.

35

ПУТИНИСТ ШИЗОФРЕНИК

преди 3 месеца

САМОУБИЛ СЕ Е ЗА ДА НАВРЕДИ НА "ДОБРИЯ" ПУТИН И "НЕ" ТЕРОРИСТИЧНИЯ МУ ЧЕРВЕН РЕЖИМ

34

Анонимен

преди 3 месеца

До do 30. Нямам доказателства за това. Ти след като си събрал от диванчето такива си е твоя работа.

33

do 30

преди 3 месеца

Много ги щадиш и подценяваш кремълските главорези.