8

до Евгени Георгиев

преди 15 години

Нямаш шанс с Пенева Приятелят и е типична мутра и много ревнив Тъпичък е горкия ама тя го търпи Нали и купува луксозни дрешки

7

балан

преди 15 години

Боже кой му е казал на този че става за писател

6

chiva

преди 15 години

но точно какво ?? Красота, стил, сексапил. Като гледам този поет си представям колко обожатели би имал. Такъв фин, елегантен вълнуващ!! Книга и да не продаде, ще си намери богато гадже. Все келепир!!

5

900

преди 15 години

шапка свалям на русев, че все пак издава, и на пенева, че му обръща внимание, но книгата хич я няма откъм съспенс и интрига, и друго

4

chiva

преди 15 години

са шпендели. И този Богдан е жена за секс бе Евгени. Не проявявай дискриминация. Ако ще праскаш , праскай наред.,

3

Евгени Георгиев

преди 15 години

Тези 5 звездички всъщност са името на най-великият бг критик:*****Всичко което правя, го правя в нейна чест за здраве, късмет и благоденствие на родината.

2

читатер

преди 15 години

Челсъм му едно време книгите-игри на тоя пич, може да си взема и таязи книга, стига да я намеря

1

Евгени Георгиев

преди 15 години

Любимият ми писател, критик и жена за секс.Отскоро мисля, че се превръна и в мой духовен водач.Ако някой има нейн телефонен номер, моля, да ми го даде, защото искам да я направя щастлива и да я нося на ръце.Тя е жената, която най-умело може да превръне от всяка история нещо гениално.Прекланям се пред нейния талант и заради това, че винаги ме запознава с хора, за които не съм чувал, или ако съм чувал не ми е било интересно, но тя по своя си страхотен начин прави от всичко черно бяло.Елена, не спирай да пишеш, животът ми ще се превърне в черна дупка, в ад и в дизентерийна клоака, ако мине ден без твой текст.Благодаря ти за всичко, което си написала досега, надявам се, че ще продължиш да го правиш до края на света.Поклон.