7

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро ще открият и че... всички хора имат сходни, човешки гени. Просто да не повярваш.

6

Бай Дрън

преди 3 месеца

А англичаните са с още по-сходни гени-женят се по роднинска линия. А може би точно и затова това изследване показва подобен резултат. Все пак Америка е заселена от много англичани. Както се казва, кръвта вода не става.

5

Пияница

преди 3 месеца

С приятелите ми се напиваме често общото е чашата и шишето.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно предстои промяна на дефиницията за "ген", затова ви подхвърлят проучване от типа лексикон. Спомняте ли си тетрадките-сборници с въпроси за предпочитанията на съученици и приятели. Ето такова им е изследването.

3

Язе

преди 3 месеца

Верно е. Спомням си случай от ученическите години. 8-ми клас, ново училище, нови и непознати съученици, първи учебен ден. Като леко закъснял ме изтипосват на първия чин, всички се представят и някъде от задните редици чувам много познат глас, на бивш съученик от прогимназията. Обръщам се - непознато момче. В последствие разбирам, че той и моят бивш съученик са първи дружки. И двамката със страшно сходни гласове.

2

Рептил

преди 3 месеца

Гените могат и да се променят. Духа въздейства върху жива и нежива материя . В това е уникалността на човека позабравена сила , да модифицира матрицата . С какъвто се събереш такъв ставаш казва една поговорка.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ами нормално, хората се събират със себеподобни. Чак сега ли го откриха?