20

Анонимен

преди 3 месеца

Тодева: Аз съм тук да върша ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛЕЗНИ НЕЩА на гражданите на София. Не вярвам, че определените полезни неща, които жените могат да вършат, са точно тези,които тя върши Очевидно г-жа Тодева има определени не дай си Боже, други отклонения. Най-добре е да се поинтересува по този въпрос и ще разбере, че ще се наложи срочно да ги поправи, докато столичани не са започнали да се подиграват с нея.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Не смятате ли, че е време тая жена да отпадне от страниците на медиите? Външният й вид не е красив, а с тая изрусена коса прилича на труженичките от магистралите. Реклама ли й правите? Това е поредният политически Гюро Михайлов. Ще вземе да ядоса Шиши Пеевски, а той разгневен няма да пести думите и няма спирачка на устата. Нищо не му коства да докара големия кулокран и да я вдигне да замества войника с автомата на паметника на СА.

18

Обективен

преди 3 месеца

Вяра май е в списъка на издирваните от Путин лица ,който вчера беше обявен . Като министърката на Естония ,за събаряне на руски паметници. Повече трябва да се страхува за живота си , мисля.

17

Тази

преди 3 месеца

жена имала много светло комунистическо минало. Цял живот на държавна хранилка. Лустрация, Лустрация трябваше. Такива да продават картофи на пазара. Пак жените, децата и внуците на БКП ни управляват.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Г-жоТодева, ПП не е партия, която може да се задържи дълго време на власт, а вие сте нейн изпълнител, така че има голяма вероятност да напуснете не по свое желание поста окр.управител. Не сте глупава (дай Боже) да не прецените, че е по- добре да разчитате на своя ум, отколкото на сляпо изпълнение на нарежданията на ПП. Тръгвате срещу коалиция ГЕРБ-Възраждане-ИТН-БСП-София,която е по-силна от ПП, а ГЕРБ има навсякъде свои служители. Идеята go ahead не е примамлива и сама ще се убедите в това.

15

Azz

преди 3 месеца

Обратно на магистралата....

14

Анонимен

преди 3 месеца

На трудовата борса има работа

13

Анонимен

преди 3 месеца

Вяра Тодева: Нямам притеснения дали ще бъда сменена. Важното е че банковата ми сметка е достатъчно пълна. Но до кога ли. Угодните не се радват дълго на придобитото.

12

Нарушила си

преди 3 месеца

Закона. Това е престъпление и се наказва. Не с оставка, а със присъда и затвор. Твоят идол Херострат за разрушаване на храм на Артемида е бил обезглавен публично.

11

Аз също нямам

преди 3 месеца

Даже ще ми е весело!

10

Boko

преди 3 месеца

А трябва да се притесняваш! Защото си само един политически "***", с който "почистват" терена!

9

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Тогава за какво са тези съветници щом тази госпожа еднолично се разпорежда нека само тази госпожа да диктува в общината еднолично дс червеното милионерче ни върна 50 год назад и боневците алчни ппппнали уж сме Демокрация

8

Пипи

преди 3 месеца

Не знам какво е работила тази преди да я шитнат на тая позиция, но най и отива да се върне в шивашкия цех, откъдето е взета.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Като нямаше решение от съда ,да каже кой и даде устна заповед гъта паметника

6

Въпрос

преди 3 месеца

Дори за поставяне на маси пред кафене се иска проект/схема утвърден от транспортните и общински служби. Как бе нарязан паметника наЧервената армия без проект? Прави се проучване на паметника от архитект и строителен инженер, план за безопасност, схема за разполагане на техниката, посочва се къде да бъдат изнесени парчетата от паметника и строителните отпадъци и т.н. Беззаконие в центъра на София, дори работниците бяха без каски.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Долнопробна фолкпевица ,калинка от продажническата партия.

4

За Витков

преди 3 месеца

Евала! Пълна подкрепа! За да се изринат ангелите обори трябва дух и мъжество. Явно една жена като тази има и от двете в повече спрямо 90% от БГ политиците към момента.

3

Бай Ставри :

преди 3 месеца

"Нямам притеснения дали ще бъдеш сапунисана и дълбоко изчегъртана под душовете..."

2

Анонимен

преди 3 месеца

Просто Киро ли я сложи тая Русалка за областен управител :)))

1

М

преди 3 месеца

Да се надяваме, смяната на тази *** да не е най-малкото наказание с което ще се размине гнусният ***.