80

16.02.Св.Ал.Навални

преди 3 месеца

16.02. Св.Алексей Навални ! КРЕМЪЛСКИТЕ ЖАБИ НЕ ТЪРПЯТ ЛЕБЕД В БЛАТОТО ! СЪС ВСИЧКАТА сиПРОСТОТИЯ КремълскитеТЪПАЦИ СЪЗДАДОХА НОВ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИЯ Св. Алексей Навални !

79

16.02. Св.Навални

преди 3 месеца

Св. НАВАЛНИ, НОВ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИЯ УБИТ ОТ АЗИАТСКИЯ КРЕМЪЛ ! ЦЯЛ СВЯТ ПРЕЗИРА КРЕМЪЛ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА В РУСИЯ ! РАЗПАДЪТ НА РФ ПОВТАРЯ РАЗПАДА НА СССР ! ЛЕНИНГРАД ПРЪВ ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРОПА ! СИЛИКОНОВИЯТ СУРАТ ? ГОРЕЩИЧКО МУ Е ! ПАРИ ПОД КРАЧЕНЦАТА МУ ! ОРЪЖИЕТО ОТ НАТО НАВЛИЗА В УКРАЙНА И НЕЗАВИСИМО ОТ МАРТЕНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМЕДИЯ В РУСИЯ, УКРАЙНА ЗАПОЧВА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ ! КРИМ Е ПРЪВ !

78

Анонимен

преди 3 месеца

Явно на никому не е изгодно да си спомни за комсомолеца Навални!!!

77

Диана

преди 3 месеца

До Диана -прод. Навални е нарушавал стотици пъти правилника там по най-драстичен начин за да го изпратят в карцера! /тези неща се документират и не вярвам да са лъжи!/При отравянето му с Новичок беше разпространена версията за самоотравяне, за подготвено от Навални на цялото това политическо шоу..Тези 300 дни в карцера отново ме връщат към подобни мисли - той може би не е очаквал да умре, бил е здрав и силен човек..Защо му е трябвало да се репчи в колонията?!..Има нещо гнило в Дания, значи...

76

Диана

преди 3 месеца

Не е честно да обвиняват директно Путин в отравянето на Навални с Новичок! Каквито и да са предположенията, колко и логични да са те, няма никакви ДОКАЗАТЕЛСТВА, че Путин лично е замесен в ситуацията. Фактът обаче,че Навални е престоял 300 дни в карцера за краткото време, пребивавайки в този лагер, ме навява на мисълта,че тук определено нещо не е нормално за човек, излежаващ наказание за поведението си - всеки нормален човек не би провокирал нови наказания, нарушавайки реда в колонията!-прод.

75

тя

преди 3 месеца

За твоето бъдеще на весела вдовица в Мюнхен !

74

Путинис

преди 3 месеца

Пригожин е убил Навални...путин е невинен.путин е велик...путин е миротворец..

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 58 Опита се и двете, в нито едно не сполучи. Сега се препитава от подаяния от третокласни западни издания, където като дойде ред да публикуват някоя пропагандна измислица, от време на време я ползват за изтривалка по темата, сякаш нещо знае или разбира от тези неща. Живот на треторазрядна кurva на повикване. Мъжът и се разведе с нея и я осъди да не ползва повече фамилията му Овсянникова, но тая продължава с тази фамилия, хем нито той, нито децата им искат повече да се сещкат за нея.

72

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 72 Кои всички? Ти и останалите в лудниицата ли?

71

Анонимен

преди 3 месеца

Една долна предателка, зарязана от покровителите си от запад, от семейството си, което не ще да знае за нея, а и безинтересна за когото и да е, са я извадили от бунището на историята, да пролее крокодилски сълзи за другия национален предател и престъпник - Нахални.

70

Анонимен

преди 3 месеца

НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН! ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ПУТИН УБИ НАВАЛНИ!RIP НАВАЛНИ

69

Км

преди 3 месеца

Значи тази кака одобрява убийството на 15 000 руски граждани в Донбас от 2014 до 2022г.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Навални, искаше въвеждането на страшни репресии чрез фондацията си за борба с корупцията на такива които не му отърваха, че Путин направо се изплаши и от тогава го изключи от всякакво държавно участие , и хоп стана той голям десидент!!!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Думите тук са слаби Навални жертва живота си не само за Земята ,но иза слънчевата система и дори за нашата галаткика Млечен път .От сега нататък НАСА ще кръщава всяка нова планета на името на Навални!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Джуджите в последни конвулсии.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Пушката Навални вися известно време закачена на сцената, сега й беше време да гръмне.

64

2

преди 3 месеца

Евтина краварска пропаганда ,която вече е втръснала дори на мисирките ,които се хранят от нея.На кой му пука какво мисли тази глуповата женица?

63

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен=== НЕ!!! Не всеки става предател на страната си за някакви долари!!! Предатели стават само духовно пропадналите,безродните,алчните и продажни *** като тази ***!!! Дори майка и и синът и са я отрязали като предател,а тя тръгнала акъл да дава за някакво илюзорно бъдеще под управлението на предатели като навални! Дано Бог дава сили на Путин да се справи с всичката безмозъчна гмеж,която за няколко сребърника е готова да продаде РОДИНАТА и НАРОДА си!!!

62

Тоя

преди 3 месеца

Навални е жив.майка му ходила на свиждане,и сега не иска да и изказват съболезнования,жена му ходи по студия, Марина и тя.всичко е нагласено.той си живее живота някъде??? А всички плюят ли плюят.навални живей си живота там спокойно.

61

А нали знаете-

преди 3 месеца

"Украйна се изтегли от Авдийвка" та тия "новини" са прозрачни в този контекст.