63

Ангелина

преди 3 месеца

А налагането на цензурата и гледната точка ,като "правилната страна на историята" не е ли вид диктатура и то чрез преследване на носителите на "различната" гледна точка ,която е в противоречие с "директивите " на всяко управление.?!

62

Майната Ви

преди 3 месеца

НОВИНА! НОВИНА! Президентът Радев е изпратил поздравителна телеграма до Путин и Митрофанова по случай смъртта на Навални! Истински българин и патриот!

61

Краят

преди 3 месеца

на предателите на Родината е един и същ. Винаги свършват зле. Де късмет и нашите предатели да ги съдят и в колониите. Малък празник за демокрацията. Една бивша известна руска опозиционерка беше нарекла Навални фашага.

60

Чудя се

преди 3 месеца

Колко ли натрупа денков в брой - заедно с аверите от - пп/дбЗащо няма публични данни за имотното сьстояние и финанси на - другарите от - управляващата клалиция

59

А другите

преди 3 месеца

Нека покрай него си спомним за Асангж, Пучдемон, Снудън, Маннинг

58

Христо Христов

преди 3 месеца

До 54 "Тони по точки вече Сталин" - Сталин гонеше корумпираните партийни секретари и прода'ж'ните "интелектуалци", като Троцки дет искаше да замени кирилицата с латиница. Затова сега европро'с'таците го мразят.

57

Христо Христов

преди 3 месеца

Мухаха... Затова когато се изказа критично към САЩ, немците за седмица го върнаха на Русия. ПП. Денков е символ на всичко най-долно...

56

Делиорман

преди 3 месеца

За Боко се говори как по къси *** и шапка му се върти на шиш агне а той лежи на легло.срам,срам ама си яде младо агне.

55

Нане

преди 3 месеца

грантаджийските кравешки слуги, мож да се вихрят само в колонията... При омия няма 6, 5 за предателите на Род и Родина... ===)))

54

Ето

преди 3 месеца

Ето Защо трябва със всички средства и сили да се държат зад желязна завеса лъжливите комплексирани фашизирани руски путинисти. Бой по руските фашисти със цената на всички сили и средства.

53

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен безродник сити

52

Путин

преди 3 месеца

Тони по точки вече Сталин. Браво фашизирани болшевики, срам за вас! Бог да прости човека. Срам за путиновите фашисти, изверги за руснаците.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Навални е символ на предателството. Смъртта му е доказателство, че предателите са използвани и после унищожавани, когато вече ням нужда от тях. Примери много и по света и у нас.

50

Дрънкаров

преди 3 месеца

символ на борбата срещу чекмеджарите в Бг

49

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Другарите Бойко Борисов и Денков са символ и продължители на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков .

48

баба мара

преди 3 месеца

това са вътр проблеми на русия нас не ни интересуват а положението на хоратацените растат с часове нищо не работи всичко е затлачено от бюрокрация икорупция с болниците положението е трагедия антибиотиците свършиха в аптеките

47

Анонимен

преди 3 месеца

Бреййй голямо натягане пред посолството, бързат ли бързат евроатлантиците да реват за тоя Навални. Скоро и тук ще стане както в Северна Корея - ще накажат тоя, който не реве достатъчно силно за Навални. На мен не ми пука, пък и не плащат в долари като тях, тъй че... местя го. Каквото търсил - намерил

46

Анонимен

преди 3 месеца

Навални и Васил Божков са едно и също нещо! Но в ралични територии! Ако за Навални се говори че е опозиция, то същото важи и за Божков! Само че в едната територия и а правосъдие а в другата зависимости. И защо да пращаш някой в Северна колония и там да го убиеш, като можеш да го сториш навсякъде, ако не ти пука инси убиец! А при тази цензура в Русия, кой оповести новината???

45

Анонимен

преди 3 месеца

За тези бе;зр;од;ни;ци вкл. и тоя на снимката принципа "народът плаща сметката" е свещен и ненарушим. Този принцип трябва да се отстоява с цената на живота на хиляди български граждани, които днес няма какво да сложат на масата си за да ядат и които днес няма да може да си погасят вноските по заемите, които са изтеглили за да ядат.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Ники Сапунерката е не по-малка невестулка от агент Навални!