8

мак

преди 2 месеца

Най-сетне някой призна, че Радев е прав. В потопа от критики по негов адрес от всякакви "капацитети" това е добра новина.

7

Ти да видиш..

преди 2 месеца

За първи път ветото на Радев се уважава.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Най накрая една хубава новина

5

Бай Ставри

преди 2 месеца

Дано това заглавие,стигне до очите на нереза от оная партия,която неистово мрази българинът с най висок рейтинг в държавата,Р.Радев.Киро не си изпълни обещанията пред избирателите,затова ще търпиш бруталнато отношение на банкянския към теб.

4

шокиращо e

преди 2 месеца

kak така евроатлантическата правна комисия и целият парламент - на 3/4 син - одобриха ветото на Зеления чорап. да не се окаже, че е бил прав, или просто на някой не му стиска да прокара безумията си насила? макар че ще видим какво ще снесат в следващите си промени, де...

3

Анонимен

преди 2 месеца

До 2:Горе долу е така,но като е официално ще станат още по-нагли и ще започнат да преследват политически неудобните.Сигурно затова се преместиха в партийния дом....подготвяха се да са си една партия само.

2

ze nigmar

преди 2 месеца

Изпадате като публичния дом:)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

Всички адвокати и прокурори бяха против.Ако бяха приети промените политиците щяха да си крадат,а прокурора официално да ги пази,защото те си го избират сами.Луда работа.