57

Руси

преди 3 месеца

То нито риба има ,нито туризъм. Но все пак Не на перките !!! По -добре да купуваме по- скъп ,но да ни е хубаво морето. И то единствено защото нашите са предатели и убиват ядрената ни енергетика и я слагат в лапите на Уестингхаус за ненормални цени ,които ще плащат внуците ни

56

Анонимен

преди 3 месеца

На Алибежката перките ще и пречат на яхтата, за рибата го боли. Я по добре оправете ДДС-то на мазните кръчмари.

55

АЙДЕ СТИГА....

преди 3 месеца

...с простотийте от долните рибарски кръчми.....НЕ СМЕ ЧАК , ТОЛКОВА ЗАЛУПЕНИ!

54

Анонимен

преди 3 месеца

До ЮАР. Добре дошъли в ЕС или Бг отново. Какво е ЮАР в сравнение с ЕС и Бг, не струва. В ЕС ще се наслаждавате на зелената сделка и слънчеви панелки и вятърни мелници и ветровете, задвижвайку тази мощ на перките на 100-120 м височина, а и на бетона, който ги крепи. Гледката е очарователна, ЮАР не могат да се сравняват с ЕС, връщайте се, няма да съжалявате.:))

53

Анонимен

преди 3 месеца

Рибата ще свикне с перките за една година.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До от ЮАР Има и АЕЦ, които не са държавни, включително някои от най-големите в света.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Гърция ще инсталира "перки" за 2 гигавата мощност до 2030 година - това е според гръцки министър, а не според някой кръчмар.

50

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 месеца

НЕКОИ ХОРА НИ МИСЛЯТ ЗА ШАРАНИ И СЕ ОПИТВАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ, С РУСКИ РИБАРСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ...ХАХАХАААА

49

Анонимен

преди 3 месеца

Да питаш народ, става, но да питаш племе българско, няма смисъл. Племето кухо, отговорите грешни. Не сте хора, че да ви питат.

48

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-30- Не само едно време, но и сега, няма НИТО ЕДНА ядрена централа с частни пари. Защото частни пари се влагат там, където ще има печалба. Частни пари се влагат в солари и перки, защото са най-евтините за инсталиране генериращи мощности и печалбите от тях са големи. Което още веднъж показва несъстоятелността на ядрената енергия - тя не излиза на печалба дори след много години. Причината за липсата на перки и солари в миналото е, че тия технологии едва сега са зрели и комерсиални.

47

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-39- Да се прави референдум и да се пита народа дали да се правят перки е доста безсмислено. Народът като цяло няма инженерна компетентност за да знае за какво става дума. Повечето хора не знаят какво е Волт, Ампер, Киловат и пр. и няма как да им се иска мнението. Все едно, чрез гласуване да се определя числото Пи. Тук няма нищо за гласуване и допитване. Има числа. Числата показват, че да се строят вятърни електроцентрали е доста по-евтино от ядрените. Навътре в морето не пречат.

46

от ЮАР

преди 3 месеца

До Анонимен-42- Питаш за хоризонтални перки. Тези, които навсякъде виждаме са с хоризонтална ос. Това, за което питаш са перки с вертикална ос. Има такива, даже могат да се купят онлайн, малки са, от порядъка на 2-10 кВт. Има големи мегаватови, но все още са експериментални.

45

Тошко

преди 3 месеца

Аз искам да обикалям студията и да давам експертни мнения!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм за пълна забрана на електричеството и петрола! Преди откриването им, живота е бил най-хубав!

43

tot

преди 3 месеца

Абе тя и рибата ли ще лети та да се плаши от тия перки.....ми да ходи да си плува на друго място,що да не и морето малко..//? тъпотията на нашия няма край !!!А то там им е мило партийния клуб ха ха..??

42

Анонимен

преди 3 месеца

Защо няма хоризонтални перки?

41

Анонимен

преди 3 месеца

Рибата няма да пропъдят, но рибарските лодки да.

40

мак

преди 3 месеца

Така наречените бг управляващи не ги е еня за българи. Те гледат само да угодят на егото си и на ес, сакън ако няма достатъчно перки или мигранти на територията началниците да не наложат санкции.

39

Анонимен

преди 3 месеца

На кой му пука за рибата! Комисионните, комисионните тук са важни. Не се научиха да питат народа. Направи референдум и ако народа реши да се правят ветрогенератори, прави. Какво е това неща не мога да разбера. Някой си взел комисионните и после народа да плаща, било с чистотата на околната среда, било с равновесието в екосистемата, било с унищожаване на някой или някои отрасъл/ли. Стига толкова сте правили неща зад гърба на суверена. Че то и във фашизъм да бяхме, пак нямаше да има такова беззаконие!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Да ги пляснат на Карандила, само, като духне и хвръкнат, да не ги намерят в квартал Българка, например