458

Анонимен

преди 2 месеца

УКРАИНЦИТЕ ОЗЕМЛЯВАТ В РЕАЛНИ ГРАНИЦИ НЕКАНЕНИТЕ ПИЯНДУРНИЦИ, ОТИШЛИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ЗА СМЕТКА НА СВОБОДОЛЮБИВИЯ НАРОД ! ДВОЙНИКЪТ НА УМРЕЛИЯ ПРЕЗ 2022г. путин УВОЛНИ КОМАНДИРА НА РУСКИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ! УКРАЙНА ПОТОПИ ГОЛЯМ РУСКИ ДЕСАНТЕН КОРАБ Цезар Куников ! НОВИЯ КОМАНДИР ГО ЧАКА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ПЕНСИОНИРАНЕ ИЛИ ВЪЗНЕСЕНИЕ ! АКО МУ Е МИЛ ЖИВОТЕЦЪТ, ДА СИ ПЛЮЕ НА ПЕТИТЕ И... В ТУРЦИЯ, ТАМ ОФЕЙКАХА МНОГО РУСНАЦИ !

457

Анонимен

преди 3 месеца

Амигос, аз да питам - чия е Авдийвка? А? Хахах.

456

...

преди 3 месеца

Да внимават да не дойде "Адмирал Кузнецов", че ще им изтрие цялата държава.

455

Анонимен

преди 3 месеца

"Унищожихме'' , и само това ли ?

454

Див Петел

преди 3 месеца

Добра новина, но трябва да има повече такива, през ден, два. Само така агресора ще бъде победен.

453

Анонимен

преди 3 месеца

Руският подводен флот в Черно море непрекъснато се увеличава. След края на тази война трябва да се пристъпи към пълната демилитаризация на това море. Твърде е малко за да бъкат в него военни кораби и подводници. На входа и изхода стои султана, който сега е врътнал ключа на проливите. Демилитаризацията ще сбъдне мечтата на дон Буци да плават само лодки и платноходки. Ще е добре най-вече за туризма.

452

Анонимен

преди 3 месеца

И кво голяма гордост сложили ми 4 неодобрения ,абе вие *** ли сте кои изобщо се интересува от вашето одобрение,сега в Авдеевка разчленяват заслужено нео нацисти ,изверги ,наемни убиици и това е божието възмездие.Щом нож вдигаш от него и загиваш .Такива не са нужни на никои никога ,даже аз си мисля че някои от украинското командване е дал кординатите за искандерите за да се отърве от ненужни свидетели на зверствата

451

Анонимен

преди 3 месеца

Абе вие още ли за тоя барутник лаете ,ударили някакъв чартърен кораб и големи грънци ,кои кво ще превозва и закъде .Новината е че Авдеевка е разсечена надве,сега Азовци ще ги вадят като плъхове един по един и до стената.Сутринта новината беше за заловен диверсионен отряд ,като им видяли кво са снимали в телефоните ,директно на място са ги нулирали ,има видео в инстаграм

450

Отличник

преди 3 месеца

Oще един руски флагман, който си "смени джендъра" на подводница

449

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 455 И за писането на такива глупости като твоите ли плаща Путин? Явно е изтрещял нацяло.

448

Анонимен

преди 3 месеца

Англичаните много искат да подпалят чергата на Европейския...нали излязоха от него...след нас и потоп... Всъщност на острова отдавна англичани няма.Има някаква интернационална каша и мешавица - новите англичани! Отдавна няма и старите обрани образовани политици таъм...само първосигнални орангутани от колониите с обща култура на български осмокласник... Резултатите са налице

447

фандък работа

преди 3 месеца

Русия ще нащампова няколко кораба като Цезар Куников с мощната си икономика за два три дена. Няма проблеми и с екипажите серсеми да се бият за Путин с лопата да ги ринеш в Русия.

446

Анонимен

преди 3 месеца

Цезал Куников не е потънал изцяло. Останало е мазно петно на мястото на кораба което все още не е потънало.

445

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е пропаганда и агитация! Все още има такива, които се ловят в мрежите на пропагандата, че даже и пяна им излиза на устата, след прочитането на всяка нова лъжа в Интернет. Лъжат и руснаците и украинците.

444

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, масов убиецо Зеленски, престани да рекетираш България! Това, че унищожи украинците и Украйна, малко ли ти е, че рекетираш и бедна България, какви са тези три пакета "помощи" изрекетирани от бедна България? Малко ли е , че България храни украинските бежанци, които са емигрирали заради теб? Капитулирай, бе Зеленски, вредиш на всички, паааразит!

443

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, масов убиецо Зеленски, престани да рекетираш България! Това, че унищожи украинците и Украйна, малко ли ти е, че рекетираш и България, какви са тези три пакета "помощи" от бедна България? Малко ли е , че България храни украинските бежанци, които са емигрирали заради теб? Капитукирай, бе Зеленски, вредиш на всички, паааразит!

442

Българин

преди 3 месеца

Кораби се правят. Но животи не се връщат. Русия лесно ще направи нови кораби, но кой ще направи нови украинци?

441

гост

преди 3 месеца

А какво ще кажете за Селидово, май много нацист умря. Ще умират още.

440

Анонимен

преди 3 месеца

зеленски сирсски и компания - ПОЧТИ УНИЩОЖИХМЕ УКРАЙНА! ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!!!!!!!!!

439

ghgh

преди 3 месеца

Хвалят се, че са потопили кораб произведен 1986г. Ега си чиркаджийте.