23

Анонимен

преди 3 месеца

"Кумчо Вълчо" защо когато децата се раждат в родилните домове не ги оставяте за половин час около плацентата за да може чрез пъпната връв цялата кръв от плацентатат с цялата жизнена информация събирана от майката , бабата, дядовците за борба срещу болести да влезе в кръвта на малкото детенце, а веднага отрязвате пъпната връв и бебето остава без информация за болести? Защо тази плацента и Кръв отиват за КАНИБАЛИТЕ?

22

Анонимен

преди 3 месеца

"Кумчо Вълчо" А защо не унищожавате недобрите Бактерии в тялото, Парразззитите, Червеите, Човешкия Чревен Метил? И защо вместо да ги унищожавате ги поддържате да си живуркат в тялото на човека, чрез вашите лекарства? Та Тя тая Медицина няма ЛОГИКА бе "Кумчо Вълчо:! Унищожаването ства много лесно: Чрез Орехова Тинктура от Зелени Орехи, Билката Пелин и Зрънца от Карамфил!

21

Анонимен

преди 3 месеца

"Кумчо Вълчо" Когато нашето тяло не може да се изчисти от Тежките Атоми си прави Кошче за Бюклюк, което дофторите го нарекли "Тумор". Нашата Имунна система варди в това мъртво място да не навлезе бактерията Кандида! Но "Кумчо Вълчо" им прави "Химео Терапия" и им обнижава функцията на имунната система и Кандидата влиза в мъртвото място в Тумора и става възпаление и докторите казват, че имаш Рак!

20

Анонимен

преди 3 месеца

"Кумчо Вълчо" а ти знаеш ли че Човека освен Ум има и "РаЗум"? Ти знаеш ли какво е "РаЗум"? Няма да ти го Обяснявам..... Това го знае Всеки Българин! Та те Котките са по Разумни от Плямпашите на които Плямпането им е Вързало Въже на Шията, още от пъвото Плямпане, понеже Котките са директно свързани с Вселената и само като каже "Мяу" и се свърва и мисли по Вселенски, а не по компутерски!

19

Копипасте

преди 3 месеца

Той направи толкова много по-лоши неща по време на КОВИД като НОЩник, та някаква си измама ще му намали бездруго сринатия имидж!?

18

17 милона

преди 3 месеца

са само в южното полушарие: https://globalresearch.ca/covid-19-vaccine-associated-mortality-in-the-southern-hemisphere/5832840 в сайта има опция за автоматичен превод.

17

Анонимен

преди 3 месеца

"Кумчо Вълчо" а защо с лекарства отнемаш нашата Велика творческа Природна от Вселената творба - "Белите Кръвни Клетки - Имунната Система" да се бият с природните стихии на недобрите Бактерии? Сутрин във варено прясно мляко си вставяш Турмерик - Куркума и Цинамон от Цейло и си го пиеш и имаш Силна Бойна Имунна Система!

16

Анонимен

преди 3 месеца

"Кумчо Вълчо", а ти знаеш ли, че ако всеки ден сутрин във варено мляко си поставиш една малка лъжичка лют "Каене Пипер", ще си почистиш Вените и Артериите и Капилярите и кръвта ти няма да бъде гъста течност, която едвам да се движи!

15

Анонимен

преди 3 месеца

17 млн жертви на ковид отровите досега. Дали знае ли кунчо каква е присъдата за геноцид?

14

мРНК е БОЛЕСТТА Х

преди 3 месеца

През ноември 2023 г. наднормената смъртност продължава да варира в целия ЕС. В пет държави от ЕС не е регистрирана свръхсмъртност: Румъния (-7,9 %), Малта (-5,3 %), България (-2,9 %), Хърватия (-1,3 %) и Словакия (-0,2 %). Сред 22-те държави от ЕС, в които е регистрирана свръхсмъртност, най-високи са показателите във Финландия (40,5 %), Австрия (20,2 %), Нидерландия (18,7 %) и Швеция (16,5 %).https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/5/5e/EXM_2023_nov.png СПОРЕД ЕВРОСТАТ ВАКСОДЕМИЯТА-БОЛЕСТТА Х върлува в мРНК ваксинираните Евро Ковид Гета.

13

Анонимен

преди 3 месеца

"Кумчо Вълчо" ти колко български ОвчициКозиКоннчета изяде от по време на Ковидовата изкуствена пандемия?

12

Анонимен

преди 3 месеца

А "Кумчо Вълчо" знае ли, че пречистването на Вените, Артериите и Капилярите става като в половин литър чист 95% етилов алкохол поставиш 300 грама накълцан Чесън и оставяш това за 15 дни. Прецеждаш през марля и Първия ден преди ядене сутрин в чашка с мляко слагаш 1 капка, на обед 2, на вечер 3 и така до 15 капки! След това обратно от 15 до една и след като организма ти се подготви зачинаш Сутрин, Обед и Вечер по 25 капки докато ги авършиш. Това пречистване се прави са веднъж на 5 години!

11

В Словакия се почна

преди 3 месеца

Премиерът на Словакия Роберт Фицо разпореди разследване на управлението на пандемията COVID-19 и ваксините след обявените 21 000 смъртни случая в Словакия от 2020 г. насам. https://globalresearch.ca/slovakia-prime-minister-robert-fico-orders-investigation-covid-19-pandemic-management-vaccines-21000-excess-deaths-announced-slovakia-since-2020/5848126в реч пред парламента на 23.01.24 Премиерът Роберт Фицо "... видяхте ли статистиката за това как са се увеличили смъртните ни случаи от различни сърдечносъдови заболявания вследствие на ваксинацията?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Нали и д-р Иво Петров редовно го постват в някакви реклами на един ямболски селски хитрец Патрик Ангелов, дето бил "химик работил дълги години в Софарма". Има един иконимически ПУЦ и е бил назначен да апаратчик на един лиофилизатор и брат му понеже е бил редактор във вестник "Труд" и му пускаха разни "скрити рекламки". Няма ли кой да ги спре тези? От времето на д-р Идиошков дето мелеше и пресоваше билки, всякакви шарлатани еволюираха.

9

Бай Чеп

преди 3 месеца

Хвърлил очилата и си сложил контактни лещи. Очаквайте реклама на самобръсначки, при която "хвърля" брадата.

8

Анонимен

преди 3 месеца

А "Кумчо Вълчо" знае ли, че дясното ОКО е свързано с лявата половина на Главния Мозък и означава "Мъжка Логика", а лявото ОКО е свързано с дясната половина на Главния Мозък и означава "Женска Емоция" Когато трябва да виждиш света без Емоции си затвори лявото око и гледай света Логично! Та "Кумчо Вълчо" Не случайно ние Хората - децата на Бог Хор за да станеме Човеци - Чо (енергия), Век (вечна) - ЧоВек (Вечната Енергия) нашите деди са опитомили Кучето и Котката!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Навсякъде Динозаври "Кумчо Вълчо"!

6

Анонимен

преди 3 месеца

И мозъка си е хвърлил. Не му трябва.

5

Анонимен

преди 3 месеца

В блендер вставяш една трета "Българско Кисело Мляко" + една трета "Чиста Бистра Водичка" + една трета "Магданоз" и включваш докато се получи сок. Пиеш го три пъти на ден преди ядене и правиш упражнения с очите си! Естествения "Магнезиум" в магданоза и едствествения "Калциум" в млякото ти правят "Здрави Кости", "Здрава Кръв", Здраво Орлово Виждане на Очите! и изхвърляш Очилата - възстановява ти се окумудацията за виждане и ти се въстановява роговицата на очите. Очиларските доктори отиват на Кино

4

Анонимен

преди 3 месеца

"Професор" Николай Петров от ВМА даде два милиона от бюджета на болницата на дъщеря си без да знае, че му е дъщеря. Негов роднински прокурор от военната прокуратура го оправда. А Любо Спасов като се насмърка с кокаин прави частни трансплантации, а жена му се чуди как е забременяла от кокаино зависим. БЧК собственикът е оплетен в далавери на строителния "бизнес". Така че българите лекари са ми ясни. Светла му памет на Стоян Тонев още нищят далаверите