89

Анонимен

преди 3 месеца

Добре е да ни информират и тук, а не да я получаваме от чуждестранни медии:https://lfar.bayern.de/presse/aktuelles/2024/erfolgreiche-abschiebung-von-straftaetern-nach-bulgarien/На 8.02.24 службата в Мюнхен ни е върнала 23 лица-сред тях 6 криминално проявени с обвинения.

88

Анонимен

преди 3 месеца

То в Англия има толкова мигранти роми ,че ще завладеят целия ЕС

87

мак

преди 3 месеца

Ще ги връщат отвсякъде. Защо не искат в нс баш академикът да обЕсни, какво смята да прави занапред по въпроса. Колко в действителност се е съгласил да приеме, не тази мижава бройка, никой не вярва в нея, какво мисли за споразумение за миграция, ще ги пуска ли тук, ще плащаме ли за неприети? Но на територията е така, решават в услуга на ес, а от ес само изисквания и "бонуси" под форма на мигранти.

86

Joko

преди 3 месеца

Започна се ! Сега 30 , другият месец 3000 и така до края на света. Та да питам МИНИстърчи председателчето Ники Съпуна защо ни сготви ?

85

Валя

преди 3 месеца

Айде бе,щом чуете за емигранти големи ,, Патриоте "ставате, иначе сте едно разюздано племе,правите си каквото си искате за вас държава няма.Мразите се ,интригантствате,лъжете,крадете ,мързи ви да работите , да не говорим колко сте нагли и никога не сте виновни.Айдееееее достатъчно ,тая земя трябва да се облагороди

84

Анонимен

преди 3 месеца

Върнали НИ ГИ??? Ама ние да не сме им майка и баща, та ни ги своят, сякаш са наши? Да ги карат директно у дома на Денков, натегача за Шенген! Там е правилното място, където да ги връщат за напред.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Да, съд ще има, за всички, които искат народен съд. Ще дойде ред и с вас ще се справим, престъпници

82

от тези

преди 3 месеца

повечето, които отиват на запад имат роднини там. Днес са ги върнали в Бг, а утре те пак ще отидат от където са върнати.

81

Рамбо

преди 3 месеца

До Българин_ _ Нов народен съд ще има, председател ще е Дилян Пеевски, подпредседатели ще са деси атанасова и лорер.

80

Аз казах

преди 3 месеца

Ура, Ура .. да живее европа! Прогрес голям!

79

Този Който

преди 3 месеца

И като са изтърсили 30 талибанна тука, какво? След два дена пак са на центъра на Виена.

78

Анонимен

преди 3 месеца

18-180-1800-18000 ... и т.н.т. никой не иска да има неграмотни, потенциални престъпници в държавата си, освен Буг ари стан

77

Анонимен

преди 3 месеца

ДОЙДАТ ЛИ ИЗБОРИ - ВЪЗРАЖДАНЕ ВЗИМА ВЛАСТТА ПРЕДАТЕЛИ ДОЛНИ , УДИСАХТЕ НА ЕВРОПА А ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ

76

АКАД. ДРЕМКОВ

преди 3 месеца

Някой да ви е обещавал промяната да е към по-добро ? Просто няма да живеете като преди :)

75

Анонимен

преди 3 месеца

Какво стана - ще ни връщат по 20-30 мигранта с всеки полет?

74

лекари от САЩ

преди 3 месеца

Мигрантите няма да изтраят и 3 дена и ще изчезнат от България. Те са свикнали на *** западняци със мечета и цветенца. За какво са и на България мигранти ? Точно така - за нищо.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Нови избори и Ппдб на ***.

72

от ЮАР

преди 3 месеца

Много важно. Върнали били емигранти. Ами ако им харесва в България, да останат. Не виждам нищо лошо. И без друго няма достатъчно хора. Повечето мигранти са нормални хора, които искат нормален живот. Бях по празниците в Австрия и Италия. Мигрантите, които видях, бяха нормални хора, бих казал добре интегриращи се в обществото. Не виждам проблем, особено ако има мигранти, които биха се заселили в обезлюдени селища и им дадат нов живот. Има и такива.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Ъко е подподсл това споразумение,? Въввдеки случай ме сме нкие народа а сеяндурите у парламата и по специалмо киро парспето и окорчоА ние народа ше сърбаме попарата. Някой пправи пачки от това споразумение. Ще ни напълнят с въшливи азиатци и ше станем за резил

70

анонимен

преди 3 месеца

До БългарияПишеш пълни глупости, имаш талант за тая работа.