256

Анонимен

преди 3 месеца

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата и да се приключва този резил!

255

Страшно е

преди 3 месеца

Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те счупят от бой.10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия oт пандизчии да сбереш и тя да избяга. Флагмана с флота по дъното да лази. Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите! За Лондон да тръгнеш,в Авдеевка да стигнеш! Страшно е!

254

ха-ха

преди 3 месеца

Поредната нескопосана по.мия ,разлята от полуграмотната и дебела като бъчва Н.Х. Това грозновато и противно женище просто цепи мрака с глупостта си."Отец" на руски често означава и "баща" и "дядо".Всеки който е гледал интервюто на Путин ,може да прецени какво е изсмукала от пръстите си Н.Х.

253

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 3 месеца

гледайте интервюто и тогава прочетете пропагандния материалпак и ще ви стане ясно кой води по пропаганда.

252

Анонимен

преди 3 месеца

Полша е създадена след първата световна война със земи от Русия и Германия. 20 години тази държава непрекъснато тероризира руското и германско малцинство, както и евреите. През 1939 година двете страни си връщат старите граници. Евреите в немската част продължават да са тероризирани, като в тероризирането учостват и поски колаборационисти.

251

Анонимен

преди 3 месеца

Авдеевка пада, от седем километра два са паднали вече...

250

Анонимен

преди 3 месеца

Путин се е объркал между бащата и дядото а Байдън правилно не си спомня кога е починал родният му син и правилно се ръкува с въздуха и правилно казва че Тръмп ще спечели изборите и слава богу че поне за това е прав.

249

Небинарен фактчекър

преди 3 месеца

Щом е написан такъв дълъг пасквил, значи работа с "грешките" на Путин, много силно мирише.

248

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен Ти си бил/била голям/гхоляма "руснак/рускиня", бе, 236! Бре, да се не види! А за дедушка или дед нещо да кажеш, а? Отец. Било и дядо. 'баси!...

247

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Това ли било?! A. бе, 247, как от разпадаща се държава/империя да се иска прошка, бе?! Прошка се иска от велика държава/империя.

246

Анонимен

преди 3 месеца

Поръчковите медии пак търсят игла в купа сено, без да се опитат да си отворят очите за грозната истина. Представете си Путин говорил за руската история. Какво кощунство! А ония слушал. А какво да прави ?? Да го поучава ?? За руската история..??

245

Това ли било?!

преди 3 месеца

Объркал "баща" с "дядо" и това било поправено. Това, което са направили от ТАСС се нарича корекция и не е цензура като вашето. Колкото и да се мъчите да плюете, Истината ви отнася жалките лъжи и опорки на бунището. Приемете този факт, покайте се и поискайте прошка преди да е дошъл Видовден за грешните ви души!

244

Анонимен

преди 3 месеца

какво ще ми обясняват тези *** и целенасочено да омаловажават цялото интервю заради една-две неточности? Смисълът, значението и посланието от интервюто остават същите!

243

бай Пешо

преди 3 месеца

да де, ама колкото до изказването на Путин за бащата на лицето Зе, да не забравяме все пак какво ръководеше той, и че е твърде възможно да има информация за истинския му баща....нал тъй...

242

Анонимен

преди 3 месеца

Смукане от пръсти се нарича цялата работа. На всички занимаващи се с история им е ясно защо и как Полша дразни Хитлер. И Играта на ингилизитер с поляците също. И избиването на евреи от поляците с цел грабеж също е известно.Некви ще търсят в интервю исторически доказателства!

241

Анонимен

преди 3 месеца

Грешки направил Путин и добре, че са държавните медии да коригират. И нали там имало диктатура и то зверска, та как се осмеляват? Грешките на западните политици никой не ги поправя, че да не се отзове безработен на улицата или още по-зле. Вкарвате си автоголове с тези статии.

240

мда

преди 3 месеца

до анонимния240след доста години прекарани в Русия ша зема да те поправя, че ми става нервно от такива "грамотници"на руски отец може да се каже на баща или духовно лице, за другото (демек дядо) се използва думата "предки", може и дедущка

239

244

преди 3 месеца

Добре,защо и думата и д и цензорирате?????????

238

объркан

преди 3 месеца

Говори се за няколко версии на интервюто.....***,че разбери кой какво питал и кой какво казал!Аз коя ли гледах в YOUTUBE?

237

Анонимен

преди 3 месеца

'Полският град Гданск, наричан тогава Данциг'. Ами толкова са преписали. Градът е немски, винаги в бил немски до края на ПСВ, столетия и в него са живели тевтонците. Именно този откраднат от немците немски град и даден на Полша става причината за ВСВ.