10

Урсулю Фродолайнен :

преди 3 месеца

Евроатлантическо и демократично е да спонсорираме Хамас! Все пак това са наши чистокръвни "белгийски" граждани!

9

Българин

преди 3 месеца

По коментарите ще ги познаете - удобните иди0тчета, дето набитата им омраза към Израел им пречи да видят ислямизацията и мизерията, която са си докарали. Дано Европа се събуди. А Израел не го мислете, той ще гони убийците до дупка. С десетилетия. На цената на стотици хиляди любители на Корана. Не само с право, а е негов дълг!

8

Щерю

преди 3 месеца

Юдео-ционистите искат да заличат християнството за да властват те над целия свят...

7

Ау, изненада голяма

преди 3 месеца

Какво да кажем за милиардите изсипани от Израел да ги представи като жертва? По медии, нетфликс, Холивуд? Едни убийци на деца, убили стотици жени, деца и възрастни са ни представяни като жертви? Един злодей, не по-добър от хитлер, ни го показват като най-обикновен премиер. За кого да събират мароканци и палестинци в Белгия? За разселените и убити си братя и сестри. Покажете телата на разчленените от израелската армия деца? Няма, нали?

6

До 5-ти

преди 3 месеца

А кого да подкрепят палестинците? Израел ли? Израел, който им изяде държавата и Израел, който сега изтрепа сума ти цивилни палестинци? Факта е, че няма кой друг да подкрепят, защото никой друг не се застъпва за Палестина.

5

ЬЬЬ

преди 3 месеца

Може би най-после палестинците, подкрепящи хамас,разбраха какъв таралеж са си вкарали в га щи те с нападението над Израел.Хиляди убити и разрушения,неработещи болници и училища,липса на вода,храна и лекарства.Да им е честито!Каквото повикало,такова се обадило.И защо всички обвиняват Израел,а палестинците остават света вода ненапита,когато тази война се води по тяхна вина?

4

без упойка

преди 3 месеца

Последиците от нека убием запада- призива от 60 те на неомарксистите.Нека да докараме тука исляма, щото бил мирна религия.Докато САЩ се бори с империята на злото, нахранената Европа постигнала икономически успехи благдарение на Маршъл и ядрения адър на Америка, решава, че е време да покаже на щатите как повече разбира културите, религиите и кани исляма в Европа.Днес даже Франция станала за смях спряла някакво медресе дето открито зове да падат главите на французи.

3

Чрез съмнителни

преди 3 месеца

организации Израел лобира за подобряване на имиджа си - също вярно твърдение.

2

Хехехе,

преди 3 месеца

Урсулю Фродолайнен спонсор на Хамас,баце :) :) :)

1

Българин

преди 3 месеца

Белгия, Германия, Франция, Англия, Ирландия, скандинавските до една... това са само страните, в които официално действа ислямисткия фундаментализъм и дългите му ръце на терора. Да не говорим за Турция и балкана, където не само финансиране и имидж, а и военна подготовка, запаси с оръжие, наркотици и прочее