100

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

ТИЯ АНТИБЪЛГАРИ ПО СКОРО ДА СЕ ВОЗЯТ НА КАТАФАЛКИ.

99

до 103 лъжеца

преди 3 месеца

Всеки в Берлин знае магазина от който всеки четвъртък Меркел ходи да пазарува. И има охрана незабележима. Така,че *** на власта и на оядените крадци, не ми пиши глупости....че така трябвало да бъде да се возят в МПС за милиони нищо правещия президенти неговото грух, грух вице...

98

пича

преди 3 месеца

Закон за НСО. (бившето УБО не е мръднало). Устройва и едните (милиционерите) и другите (избраниците). Кой да го промени?! А тук ако някой от тях ходи на работа с велосипед или градски тр., освен, че ще се окаля до врата и вмирише, ще го пребият на първата спирка.

97

Анонимен

преди 3 месеца

"Има безброй клипове в нета как ходят на работа,с велосипед,с влак...като всеки нормален човек." - ПР акциите на датксите управници не ми ги хвали. Мете, дето им е МП, уж беше много социална и прочие, ама децата на часнтите училища. Ако е "пеша" някъде, камерите не ти показват, 4-5 ванчета, дето са с максите и пушките, както и 20-тина по 195 санта "облечение в черно", между тълпата. Не са чак токова прости, че да са така открити.

96

Анонимен

преди 3 месеца

До Е? - Да одят пеша по джапанки ...

95

Е?

преди 3 месеца

Заглавието е манипулативно! На какво да се возят първите трима в държавата ? На Дачия ли ? аахахахахахах

94

Гневен

преди 3 месеца

Вместо да купят бронирана техника за армията ни и да увеличат заплатите на войската за да я задржат(да не напускат)те пръскат главоломни суми за най-високоплатените в държавата. Това е кощунство!

93

Реалист

преди 3 месеца

Бил съм в прекрасната Швейцария. Там президента и премиера ходят на работа с велосипед,а политиците им с обществен транспорт.Ето това е истинска държава Там народа командва с референдуми и такива като Баце,маце,нотариусите и тем подобни не виреят .Тях системата ги изхвърля,а у нас ги толерираме...жалко.

92

Контракоментар

преди 3 месеца

Тука едно платено същество трака,че това било редно.....защо това не е редно за дър жави, като Дания и Норвегия, Холандия и Швеция. Има безброй клипове в нета как ходят на работа,с велосипед,с влак...като всеки нормален човек. Безбройните деболовратни охранителни, бронирани майбаси ще пазят от народната любов...Радев? Наби той беше най много за народа. Беше,да...колкото баща му и получената катастрофа...

91

Анонимен

преди 3 месеца

Таман Радев е прахосника, всички тия екскурзиики на кокорчо и росенчо да ни излагат и по света сами да си ги плащали.

90

Тагарев

преди 3 месеца

Мишки русофилски, вместо да купуваме оръжие и военна техника, купуваме тъпотии. Армията ни има нужда от поне 100 млрд лева за превъоръжаване и поне 100 000 истински професионални войници, а не настоящите льольовци!

89

Възмутена

преди 3 месеца

И любовницата на Максим Каракаш, бизнесмена любовчия кара мерцедес за половин милион. А жена му Таня на държавна работа ходи с дрехи трета употреба

88

До Анонимен 92

преди 3 месеца

Аз питам копейките, на нормалните хора с нормални професии едва ли им пука кой точно щял да се вози в бронирани или небронирани коли. Копейките нали нещо ше рестартират, ще зануляват, а то какво се оказа, шефа им на драго сърце ше слага гъзягата в германския кожен салон. Оти си не поръча масквич?!

87

Анонимен

преди 3 месеца

Защо И Денков , той е слаба ракия , никой не би си хабил силите за него !

86

Анонимен

преди 3 месеца

Копейки, вашия вожд Рублю Радев са качва в мерджан за милион лева======Някои льольовци дори не могат да осмислят прочетеното. В същият лукс ще се возят и куклите Габриел и Денков, и Атанас Атанасов и други огрени от слънцето джуджета.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Копейки, вашия вожд Рублю Радев са качва в мерджан за милион лева, а вие по цял ден си чупите пръстите от тролене за по дваесе лева на ден. Добре ли ви е? Друг въпрос. Що не идете в склада за 2К на месец, а се унижавате тука за по-малко от мерезето. Да не говорим, че като склададжии ще имате по-престижно призвание. Всичко е по-престижно от платен русофил!

84

Анонимен

преди 3 месеца

Както е и редно. Не може най-важните хора в страна, да са оставени за всеки откачалник с глоберка, да ги удари и да дестабилизира държавата.

83

карачанаков

преди 3 месеца

Амчи Радев от кого ще се пази нали народа бил зад него нали много го обича,е има един дето му има зъб Баджанака Георги ама нали първо в него ще се усъмнят.

82

Минуващ

преди 3 месеца

Ууууууу, по таван да финиширате дано! Закривай НСО, всички ченгета да се готвят за уволнение. Нямаме нужда от официални мутри да блъскат хората по пътищата.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Адвоката се надява, че имате неприятности, доктора се надява, че сте болни, полицията се надява, че сте престъпник, учителят пък - че сте невежи, гробаря иска да сте умрели и само ИНЖЕНЕРА Ви желае просперитет във вашия живот, за да може да ви построи къща и напълни със създадените от него механизми и прибори, за да можете вие да живеете и да се наслаждавате на дълъг и здравословен живот! Моля прегърни най - близкия инженер! Той е твой единствен верен приятел! Днес е СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ИНЖЕНЕРА!