40

CSM

преди 3 месеца

Намерили сте кой да поканите да коментира темата за армия и отбрана!? Още помним един парад на 6-ти май, където един будещ смях и недоумение пигмей в генералска униформа водеше строя марширувайки с "лява ръка-ляв крак"! Това говори много за българския генералитет! Колко е некадърен, смачкан и зависим от "белите якички" в Парламента и политическите етажи на властта!

39

Иванов

преди 3 месеца

Мразя всичко задължително което не се налага да в такова,а ако има задължителна Казарма,трябва да е не повече от година а всеки навършил 50 години да отпадне от запаса,или той да бъде доброволен и високо платен и само за напълно здрави хора

38

Александър

преди 3 месеца

По мое време завършилите акад емия Раковски стигаха до полков ник, а след 90-та до бригаден ген ерал от *** бригади, тран сформирани в апартаментни!

37

Alex

преди 3 месеца

И още един въпрос ГЕНЕРАЛЕ; Аз служих с ген. Д. Кръстев, с бриг. ген. Младенов! Нали подписахме ДЕПОЛИТИЗАЦИЯ, или КОКАЛА е по- важен? И едно време, за да ст анеш генерал, трябваше академ ия в Русия! Служих и с други офи цери, завършили академия МАЛ ИНОВСКИ! Или сте човек на няк ой, генерале? Вие нямате строев ия стоеж и трите ромба на Дими тър Кръстев, генерале! Готов съм да умра за него!

36

Александър

преди 3 месеца

След НЬОЙСКИЯ БЪЛГАРИЯ крие оръжието си, но никога не го е РЯЗАЛА и ПОДАРЯВАЛА! Един бивш старшина ти го казва! СКРИЙ СЕ НА СЕЛО И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ, ЩОТО ще ме ядосаш!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Също и до козметични салони опира казармата. В крайна сметка не може да ходи един мъж на стрелби, ако не си е оскубал веждите.

34

Анонимен

преди 3 месеца

С казарма ще задържим младите хора в България... Поне докато са в казармата.

33

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Както казвахме навремето - единственото време, което не е загубено в казармата, е проспаното.

32

Еко-атланДик:

преди 3 месеца

А ще има ли СПА център в казармите?!? Ами полово неутрална тоалетна?!? Дежурен маникюрист?!? Студио за татуси?!? Безплатен Wi-fi и молче?!? Лента за тротинетките?!? А централен площад за провеждането на прайда?!?Кабелна с допълнителни Gей-п÷о÷р÷н÷о канали?!?Ще има ли дилър на разположение 24/7 за качествено бЕло?!? Осигурено ли е всичко по евроатлантически стандарт и защитени ли са нашите демократични ценности и неолибера3тия?Розови униформи с жартиери и знамето на ЛГБТИФКШ+ докато маршируваме?

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ако ще се трепят руснаци, може. 2 години служих, поне да има файда от тях.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Вече 20 години нема казарма - РъБъ я чакат 200 години е.врогейско робство :)))

29

Анонимен

преди 3 месеца

Кви заплати - 2 години спар гонки и мизерия чорба каша и топъл хляб :)))

28

Анонимен

преди 3 месеца

Няма въпрос за казарма. Сиренето е с пари, а лудите от казармата не могат да ги изкарват

27

Анонимен

преди 3 месеца

Требва да направят казарма 3 години и да дават тапия за войник-бакълавър.

26

Шпек Салам Народен

преди 3 месеца

То добре,че още са живи "уморените коне" ,че при една евентуална война точно те ще са ядрото на войската.

25

Гном

преди 3 месеца

Доколкото знам, тоя лилипун има 3ма сина. Ако не ги е прател в армията, сега е момента

24

Въпросът с казармата

преди 3 месеца

Ами Не,въпросът при повечето "нормални" българи не опира до парите ...по-важна е мотивацията,която всички политици,без изключение,убиха.А политиците ги избрахме ние,и т.н Така че,квото ще да става.Аз съм бил в казарма(1.6),не по моя воля.Просто не успях да избягам.Мои приятели,успяха.И сега са запазени ментално.

23

Шпек Салам Народен

преди 3 месеца

Евалата,че си се научил да стреляш... евентуално.А гранати можеш ли да хвърляш,а марш на скок знаеш ли какво е и физическата ти подготовка на ниво ли е,а калашник да разглобяваш и сглобяваш,атом отляво,атом отдясно знаеш ли какво е? А за бусуля и далекомер дали си чувал? Тези неща без казарма няма как да ги научиш.

22

SOS

преди 3 месеца

Щом си служил в соца си старец. Никой не иска никъде,,уморен кон,,. Гледай си пенсията.

21

Специални части БНА

преди 3 месеца

Смея да твърдя,че имам отлична военна подготовка,но за тази България в момента не бих се бил в никакъв случай.Родината в която съм се клел и съм и служил,отдавна я продадоха гъ-зол.изците.