9

Петърчо

преди 3 месеца

Всички криминалисти в Урановите мини...и без това са безполезни и не вършат никаква работа

8

Анонимен

преди 3 месеца

Амчи то е лесно да обясните на хората по всички медии, че никой не може да те кара по телефона да даваш пари за помощ на полицията, лекар или адвокат или каквото и да било друго. Тая работа се върши единствно и само в конкретните учреждения. Чудно защо не се върши тая работа ? Сигурно телефонните измами ще спрат че затова.

7

Анонимен

преди 3 месеца

махнаха гешев дето каза че ги изкоренил и те се върнаха

6

Анонимен

преди 3 месеца

Реалността е,друга. Най-много са измамените под 30 годишна възраст, но те си мълчат и не се оплакват в полицията, че са измамени, срам ги е. Повечето измамени на възраст 30-60 години също си мълчат от срам.

5

Патил-препатил

преди 3 месеца

То на близки можеш да се обадиш...,но на 112....майчице мила....Въртят ,сучат,изчакват,докато лошото се случва....Може и да те препратят някъде,къъдето само ще изубиш още ценно време. Българска ни работа...

4

Роза

преди 3 месеца

Ами няма да свършат ало измамите,защото никога няма да свършат старците,които са лековерни и неадекватни!Виновни са техните близки,че оставят много пари при тях!Наказанията по българския НК също са неоправдано малки и това окуражава престъпниците!Големите босове в този мръсен бизнес имат влиятелни покровители там,горе!Това е мрачната истина!

3

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Това са съвременните последователи на Робин Худ. Грабят богатите, които са забогатяли по някакъв лесен начин. Мъдрия български народ е измислил поговорка за такива жертви. Хитрата сврака с двата крака.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Полицията или спи и получава заплата за съня си или е съучастник. Логика.

1

Анонимен

преди 3 месеца

И с ало измамите не успяха да се справят органите на реда какво "изненада".