73

Анонимен

преди 3 месеца

след като нямат естествен.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Във всяка патрулка по буркан пирони ако бегат с гега амг по уоки токито другия мета буркана докато се закупат шипове!

71

Анонимен

преди 3 месеца

напомня ми вица за Лазар

70

Анонимен

преди 3 месеца

да ги видим, че и без това интелекта нещо им пипсва. Мисля си, че ще са същата рабУта, че и още по-лоша.

69

Да

преди 3 месеца

видим дали ИИ хваща летящите с 256 чалгаджийки по магистралата!

68

Хахахахха

преди 3 месеца

Естественият интелект се изчерпа! Пускат изкуствения! :D

67

Тома неверни

преди 3 месеца

Бе то ограничение хубаво,ама нЕкой мисли ли да ги оправи тия пътища,след това да се вдигне малко ограниченията,та да се отпуши това движение??Плащаме грешни пари за винетки,те наеха ТОЛ джандармерия,пътищата ужас....

66

sas

преди 3 месеца

Хубаво, нека има камери. А знаците (или липсата на такива)? А маркировката (или липсата на такава)? Напоследък не толкова високата скорост ме втрещява, а възпитанието на шафьорите. Как ще следим за мигачи, за светкане по магистралите, за каране "в багажника", за спазване на лентите по светофарите, за паркирането в зелените площи и тротоари?

65

Анонимен

преди 3 месеца

Сега да се уволнят половината, нали това е целта на ИИ?

64

Аз

преди 3 месеца

Що изкуствен бре,естествения в КАТ свърши ли?

63

Гошо

преди 3 месеца

10 пъти минава джигита Иван с черното си бмв и после изкуствения интелект без отговорност казва Пешо кара с 200км/ч. Айде бг

62

Гъчо

преди 3 месеца

И кво праим ся? Ко праим, питам? Като камерите са по-умни от полицаите? Кво праим, а? Съкращения!

61

Анонимен

преди 3 месеца

До оптимист 61 - Системата минава през доста хроа, обачеее ха ха хаааААААаа

60

Бургас Батка АК47

преди 3 месеца

4 час вече свалени. ОСтават 16

59

Анонимен

преди 3 месеца

Катаджиите си лаят, състезателите си летят!

58

оптимист

преди 3 месеца

остава и да заработят и да ги ползват както трябва. Хубавото на тези е че минава през системата и няма как полицая да ти каже (или ти на него) - вземи да се почерпиш. Та дано, ама надали..

57

шератон

преди 3 месеца

има ли уведомление че навлизам в зона на облъчване било то лъчево или каквото и да било от въпросният радар?Трябва ли да има човешки фактор ?

56

анонимен келеш

преди 3 месеца

Програмистче не се занимавай с глупости да се правиш на герои по пътищата и да наказваш джигитите!Вземи си едно шофьорче като мене да те вози и си гледай кефа на задната седалка.Предполагам,че комбито ти щом е 800кс сигурно отзад има автоматично излизащи масички за по задушевна обстановка:):):)Не си късай нервите с идиииотите на пътя:):):)

55

Оруел

преди 3 месеца

На живо! И сбогом на всяко лично пространство и права, зад благовидни на пръв поглед идеи и цели. Ние за ваше добро го правим всичко! И ваксините и червеите и изкуствения интелект, а най-вече тоталния, дигитален биг брадър! Скоро ще ви забраним да отглеждате и собствена храна във вашите ниви и дворове и накрая ще ви набутаме в 15 минутните гета.. с цифровите валути и личните чипове!

54

Гошо

преди 3 месеца

Уважаеми господа пи.шман депутати и управници. Камерите засичат моментна скорост, което не е правилно. Измислете да бъде засичана скорост между две точки, с една дума средна скорост. При отклонение на внимание, изпреварване и др. ситуации скороста на мощните автомобили расте бързо, а също така и следенето на километража води до инциденти.