79

Залухавия

преди 2 месеца

Евала на тиа пичове,само че е требвало да кацнат у Бояна на площада и след това да разпукат дирниците на Боко, Доган и Радев.

78

Хм?

преди 2 месеца

Из цяла България се разкарват нелегални мигранти влезли по всякакви канали, а те търсят двама българи кацнали незаконно неуточнено къде/поне статията е така написана/!

77

Жададык

преди 2 месеца

От тая помия научих само, че Божурище е край Търговище.....

76

Да си го кажем...

преди 2 месеца

Нищо няма да открият нашите спецове, ззащото са калпазани , но са ненаминати по заплати и премии. Това сме ние в Бг. Има да чакате за разкрития...

75

gogo

преди 2 месеца

малииии......вече съм от Търговишко...

74

Кнут Барабонката

преди 2 месеца

Шубе ги е да ги потърсят.Щото може да са високо в управляващия апарат и от мъка ще пребият изпречила се бабка на пешеходна пътека понеже не им стиска да се дървят на висшестоящи.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Граничните войски на 7 НАТОвски страни не са могли да свалят едно раздрънкано самолетче?! Ай, ай, аййй..... (( - СПОКО Тия ша ни пазят от братушките!!!

72

Анонимен

преди 2 месеца

20 месеца няма имена, няма снимки на обявените за издирване. Няма отговори на въпросите. Ефективността на следствието и прокуратурата е показателна.

71

Кърджалиев

преди 2 месеца

Сигурен съм,че седят някъде около София,и чакат да ги привикат,все пак са минали само 2 години....

70

Климбо

преди 2 месеца

Претоплена манджа...когИ беше 2022 г????

69

Дядо Мраз

преди 2 месеца

Последно Божурище или Буховци??? Идеоти.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Кацнал през юни 2022, сега сме февруари 2024.....може би през септември 2036 година ще се явят на съд.

67

И както вече

преди 2 месеца

казах, чалгата опростачи 90 % от българите факти много например пост 70 и много преди него, в това число и мисирките от ДНЕС.бг., които дори не познават и географията на България - "кацнал самолетът на летище Божурище до Търговище" ! Да се закриват тази медия да не излага поне професията на журналист ако все още има кадърни в нея !

66

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

В една нормална държава ,този самолет щеше да бъде свален със ракета земя-въздух и дилърите щяха да бъдат намерени овъглени ....

65

Анонимен

преди 2 месеца

Божурище до Търговище ли се е преместило?И за къде сме се разбързали след 2 години?

64

обективен

преди 2 месеца

Споко ,сега като платим 1-2 милиарда на братята кравари за "Пейтриът" ,този проблем ще се реши.Е ,че изчакаме 5-6 години за таралясник от 80 години ,а до тогава ще си плащаме по 1.5 милиарда на година за да ни бранят краварските летци.Краварските летци са най-добрите.Те бомбят палестинци ,хуси ,нигерийци, иракчани ,ливанци и йеменци.Все народи ,които нямат и хабер от ПВО.

63

Граф Игнатиево

преди 2 месеца

На свеки се случва да е *** по няколко пъти на ден, но когато сгреши трябва да корегира бързо, ката да знаеш Божурище.

62

Патриот

преди 2 месеца

Кацнал до Божурище или кацнал до Търговище? Тоя сайт е тотал щета.

61

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 20 -"От статията не разбрах защо се споменава БОЖУРИЩЕ в заглавието ?" Защото започва с Б :))))) и там навремето е имало летище ,май и сега има за любители .

60

Do 56

преди 2 месеца

Ти сериозно ли написа тази глупост за ТЕСТ някакъв си ? Наистина простотата която "внедри" чалгата в България има заплашителни размери !