19

Нострадамос

преди 3 месеца

Кога най-после ще разбере народа, че на тея бастуни изобщо не им дреме за нашия живот, единствено което ги интересува е как да изкарат повече пари за да има какво да крадат. Инвестират от нашите пари за камери, за да събират ×100 пак нашите пари с глоби от тези камери, а накрая никаква прозрачност, къде отиват тези пари от глобите.

18

Шофьор

преди 3 месеца

Колеги ОБЖАЛВАЙТЕ. 90% падат в съда. Миналата година 4:0 за мен. Въпреки че всичките са с по 10-20 отгоре и все на разни капани. 80 на Хемус 500 метра преди тунела. Точно след знака. 50 на пътя за Кулата някъде край Симитли. Минал съм с 65. Тогава бях в колоната. 92 на околовръстното при ограничение 80. Ясно е, че събират кинти. Обжалвайте и ако си вземете адвокат те ще му платят. Като 10% от фишовете се обжалват и ще блокират. Просто жалбичка Чрез МВР до Районен Съд ... И КРАЙ. Мъртви са.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Досега не съм видял камера,която да е поставена в гъсто населен квартал и където действително е опасно да се превиши скоростта. А камерите са в началото на градовете, където няма жилищни квартали, не минават хора и улиците са широки.Караш извънградско с разрешени 90 км/ч и хоп сложили табела ,че влизаш в населено място. Но пътят е същият и продължава още 1 километър така и точно там са камерите.И се отчита дейност, че имало много глоби.Ама каква е превенцията?Нулева.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Тия камери нарочно са поставени на влизане в градовете,където няма хора,но има ограничения на скоростта. На практика минимална е вероятността точно там да настъпи ПТП или да бъде блъснат пешеход.Отчита се дейност без никакъв смисъл.Аз за 30 години шофьорски стаж и над 500 хиляди километри с автомобил имам точно едно ПТП като колата поднесе на лед на завой,като пътят не беше опесъчен.Имаше само огънати ламарини. Но редовно ми идват глоби за превишена скорост от камери,поставени на такива места.

15

Хари

преди 3 месеца

Вместо да преследват и прибират на топло бандити и престъпници,родната полиция преследва всячески шофьорите.,Да се хвалиш с платени глоби за над 7 млн.лева не е присъщо за шеф на пасмина биячи и хрантутници!

14

Момчето от Лондон

преди 3 месеца

Направо забраняват да се шофира в България коплексарски долни полицай

13

Следят ни всички

преди 3 месеца

МВР убиха България!

12

Тенгри кан

преди 3 месеца

Нал искахте редовно рпавителство?;))) Ами ето, го;))) Ще трябва да плащате, обаче, щот тя ламята е триглава;))) и трите й глави требе се ранат! А беха многог огладнели и затва пищеха срещу Муни, който чрез Копринков и Узуни им гепеше кинтите и ги трупаше в "трезора" на президенството;))) Тия само са облизваха, лигите им капеха и яростно квичаха и ръмжаха и ви плашеха, че таа ситуация била "хаос". Хаос, на майките им във вмирисаните формирифери;)))

11

Анонимен

преди 3 месеца

В нашето село пълнят дупките в асвалта с натрошени керемиди не ви ли е срам бок.. уци долни 7 милиона за, 2 седмици

10

Анонимен

преди 3 месеца

А дано с тия пари да закърпят дупките хаха хахаха а те стават все повече и по големи като глобите

9

Анонимен

преди 3 месеца

Как няма да, станат глобите двойно дядо Иван си кара дръгливия 30 годишен Опел с 10 км отгоре и хоп 50 лв и старците дрешат изро.. ите

8

ХИЧО

преди 3 месеца

Да бореха и престъпността с такъв ентусиазъм....Репресия срещу обикновенните хора,глоби,фишчета за неправилно паркиране...Чак се гордеят с постижението си-7 милиона от гърба на гладния народ...

7

Анонимен

преди 3 месеца

20 години бяха нужни да се направи хората да могат да виждат и ако имат глоби да си ги плащат добросъвестно.

6

Будалите

преди 3 месеца

плащат глоби а тарикатите рушвети. Бизнеса работи с пълна сила. Един го хванаха, че изтрива нарушенията от сърварите срещу процент от глобата и за наказание го направиха шеф на КАТ. Важното е кинтите да капят. Слагат камерите на хранилки. Всичко е събиране на кинти. Народа да се спасява. Маркировка - йок. Безопасност - йок. Дупки - бол. Народа - да мре. Важното е да плаща.

5

Вижте го луд е

преди 3 месеца

Този е луд!

4

Ммен

преди 3 месеца

Само така! Крайно време е всеки да си понесе последствията за действията.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Защото МВР изнудва хората!!

2

Събудете се овце

преди 3 месеца

Каква гордост! Свалили по още две кожи от гърба на българина. Докога ще ги търпим, питам?!!!!!!!

1

Анонимен

преди 3 месеца

А колко са се дали като рушвети във видеонаблюдението на кат, за да се трият снимки ?