22

Анонимен

преди 3 месеца

Те затова гърците не са мръднали от поне 50 години. Същата скапана публична инфраструктура, същите публични услуги и, разбира се, огромна задлъжнялост на държавата.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Тук не е ли същото. Кой е получил касова бележка от зъболекар и т.н.. всичко е пунта Мара. Всеки те гледа в ръцете.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Защото завиждат.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Швабските вюрстове са страшно загрижени дали гърците плащат данъци. Що не си гледат собствената коочина.

18

Биноваров

преди 3 месеца

До Анонимен 1. Барне ли те тиквата ...отидоха ти задните части, болшевик.Дай доказателства.

17

От Валенсия

преди 3 месеца

То да са само гърците. Китайците са същите. Гледат те с дръпнатите си очички и ,,забравят" да натиснат касовото апаратче.

16

Анонимен

преди 3 месеца

65% от външно търговските банки на България след промяната през 1989г станаха в гръцки ръце! Къде е външнотърговската търговия на България? Понеже над 50% от търговските кораби в света са гръцки, то след като България влезе в Шенген по суша, ние ще станем територия за превоз на товари от гръцките кораби за Европа и столицата на Европа - Брюксел ще си изгуби парите за превоз на стоки, чрез свои кораби!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ех мари майко юнашка къде ми скри мойта прашка? С нея да се прицеля и в "Samo Sedno" да уцеля, право в гърдите и да хвърля лъжата на гърчолята, да бяга след петите на Олимпийците по земята. Грък ли е вяра не хващай, че душа черна от Африка взел. Че брада къдрава има като номадски козел. От как в страната Лидия парите за обмен измислиха. По земята се по пари ходиме.

14

Аха

преди 3 месеца

Гръцките ГЕРБ-аджии. Живеят "на една заплатка" и правят сватби, на които кума Бойко, пристига с хеликоптер. Краденето на балканите е регионален спорт.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Сватбата на Медведев и Путин ли?

12

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, в България не укрива ме!Поне половината от работещите получават повече от декларираната по договор заплата. Масово осигоровки в/у 800лв.,реално получаване 1,2-1,5 хил. лева.Ами рентата от земята под наем?! Познавам хора които взимат по 4-5хил., лева на година които никъде не декларират!

11

До 11

преди 3 месеца

Точно както ти обясних, бедни, че и глуповетички. Десетки хиляди евро са нищо от поне 10 години. Държавата им е изостанала и непривлекателна за живот. Елементарна държавица, с елементарни хорица, но стават за експлоатиране, нищо, че са мързели. Гръкчето в Атина работи за 2.5 по-ниска заплата от същият служител в София.

10

Ром"с

преди 3 месеца

В Гърция от видео могат да търсят отговорност на неплащащите господа данаците си,а у нас от едно видео където гонят с 220 км не могат да търсят отговорност,защо тъй бе господа български управляващи ?

9

Анонимен

преди 3 месеца

До 8Точно поради тази причина Гърция е изостанала и бедна държава))))Не бъди толкова сигурен. Всеки уважаващ себе си елин укрива в домът си, десетки хиляди евро и доларе.

8

Ха,ха това ми хареса

преди 3 месеца

"Укриването на данъци е нещо като национален спорт...", ама само в Гърция ли? У нас освен будалите с малките доходи и бабите, които получават дребни наемчета за по една стаичка от панелката, някой друг дали се отчита коректно на държавата? Колкото повече печели от какво ли не, толкова повече крие данъци, така е у нас.

7

Анонимен

преди 3 месеца

През 2021 година гърците са похарчили 124 млрд. евро, докато декларираните им доходи са били едва 84 млрд. евро."")))Хи, хи, хи, евалос малакис, вие сте олимпийски шампиони по укриване на доходи, данъци и цоцане от еврособсидий!!!

6

Христо

преди 3 месеца

Точно поради тази причина Гърция е изостанала и бедна държава, разчитаща на селско стопанство и туризъм. Тарикатството на дребно после се отплаща - умните и квалифицирани напускат държавата, раждаемостта спада, населението застарява и идва моментът, в който държавата вече не може да плаща пенсии, да гарантира заплащане на учители и лекари. А с изкуственият интелект и машинното обучение, от някои държави и населението им няма да има нужда.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Че кой не укрива данъци?

4

ха-ха

преди 3 месеца

Първо Сватба после Брадва! Стара изпитана рецепта!

3

Симона

преди 3 месеца

То в България не е по-различно. Кварталната фризьорка печели по 25 хиляди лева на месец, но отчита по 200 лева печалба на медец. Камито, както я наричаме, е много по-богата от директорът на ИТ компания печелещ само 18 хиляди лева на месец. Както тя казва, кой за каквото учил.