46

Ъм

преди 2 месеца

До дяконЪтруден е българския, пробвайте на старобългарски...

45

Светла

преди 2 месеца

Да би мирно седяло, не би чудо видяло

44

Иван

преди 2 месеца

Гледах пълното интервю. Интересно е и разбирам защо в Щатите не искат да го излъчат, но нека да се преведе пълното интервю и да се излъчи по национална телевизия, за да чуят хората. Това е най гледано то интервю въобще в цялата история, а няма къде да го гледа народа. Нека хората да преценят, след като са чули и двете страни. Демократично е, а и а всички вече е ясно кой ще победи,Толкова ли няма една телевизия която да го излъчи в пълнота и с превод? Или има ама не им разрешават?

43

ПЕНКО

преди 2 месеца

СЛЕДВА ХАРКОВ ---НОО - ПЪРВО АВДЕЕВКА !!!!!!!!!!! А, ПОСЛЕ СЪТВОРЕНАТА ОТ ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА -ОДДЕСА !!!!!!!!!!!!!!!!

42

Панчо

преди 2 месеца

Нацистът на "КРАКЕН" се изказа срещу ръководителя на Харковската ОВА и бойците на ВСУ и разкри истината за поразения тази нощ харковски обект.Блогърът Евгений Зуб, който е контролиран от нацистката формация "Кракен", реши изведнъж да признае, че руският удар е нанесен не по мирна бензиностанция, а по съоръжение за съхранение на гориво, което командването на ВСУ също е разположило в жилищен район.

41

Да попитам

преди 2 месеца

А контраофанзивата?

40

Анонимен

преди 2 месеца

Бах аз тази бензиностанция. Все още гори и не могат да я загасят. Там да не е зареждала половината Украйна, че да складират толкова гориво? На всички е ясно за какво е използвана със цялото това количество.

39

дяконЪ

преди 2 месеца

....днвс вечерта ще июа юного ФАБ-ове по южното направлемие ...Красота!!!1720:52Скоро Одеса

38

дяконЪ

преди 2 месеца

*** долни сте останали в този вилает помашко-украински вече и даже не ви стиска да пишете истината, че в Харков складовете с топливо и нейде между тях едни такива озеленени автомобиклченца...това е от снощният прильот.Ние в дълбокият тил оставяме матрял за новите мюсли гларуси по черноморието....Халал да са ви Льонкире и Оксанките....Снощи още двама полски рамбовци отидоха при Бандера...1720:52Скоро Одеса

37

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

Ама как, нали нацитата сваляли всичката ракета и дронове ба

36

Анонимен

преди 2 месеца

до кога руски на-цисти ще убиват мирни граждани, трябва денацификация на русия!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютният бандитизъм.

34

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Бензиностанции в жилищни квартали при това с огромни количества гориво не би трябвало да има.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Да удрят по болници, ресторанти бензиностанци, мародерства, изнасилвания.. само така могат руските фашисти. Денаркоманизират. Долна и презряна държава.

32

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Още веднъж: И все пак русия се разпада.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските военни комисари вече ще ловят хора денонощно. "Това се отнася както за персонално-качествената регистрация на наборниците, така и регистрацията на транспортните средства. Денонощно ще се извършват и медицински прегледи и психологични изследвания. Освен това ТЦК и СП получиха възможност да разглеждат случаи на административни нарушения и да налагат наказания денонощно", каза Тарас Мелничук, представител на кабинета на министрите в Радата.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Инвалид епилептик почина на служба във въоръжените сили на Украйна в първия си ден. Украинските СМИ съобщават, че това се е случило през август миналата година. Загиналият е изпратен във военно поделение веднага след медицински преглед във военната служба. Преди това безкрак украинец с "ограничена годност" беше принуден да премине медицински преглед. И това не е единичен случай.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Въздушно-космическите сили на Русия нанасят въздушни удари по Сумска област за втори път за една седмица, днес около 7 управляеми бомби бяха изстреляни по цели в Николаевка, Юнаковка и Хотинка, сред унищожените обекти са складове и предприятие. По-рано ВКС на Русия практически не нанасяха удари по този граничещ с Русия район от страх да не попаднат под атака на системата за противовъздушна отбрана Patriot. Може би нещо се е променило.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Мощна атака срещу пристанища близо до румънската граница:рояци дронове атакуват Рени и Измаил.Рояци атакуващи дронове поразяват цели в района на Рени и Измаил в Одеска област от няколко часа.Все повече атакуващи дронове продължават да идват от морето. "пишат,че има и силна ЕКСПЛОЗИЯ в Орловка + нови цели идват от морето,траекторията е същата...Исмаил/Рени оставаме в убежищата!" - трансфер на местни ресурси."Измаил,групи БПЛА(3-5бр)все още се насочват към вас,останалите(също около 3-5бр)летят към Рени/Орловка.""Измаил е под удари.Все още летят(5 км,20 км и 40 км).Има и прилитане в Болград."

27

Име

преди 2 месеца

Бая голяма бензиностанция ще да е. Мисирките продължават да подценяват интелекта на хората.