8

Котка

преди 3 месеца

В умните книги, писани по времето, когато хората бяха с нормално тегло, 1200 ксal се сочи за оптимален енергиен прием на здрава жена, която работи нетежка работа (например канцеларска). Тъй че нито е открита топлата вода, нито има казус.

7

Анонимен

преди 3 месеца

"Диетите са за болни хора.Здравите хора да спортуват и да се движат и те калориите ще се изгарят без да ги броят." - Малко ми е трудно да го правя вече. Преди ставах в 5:00 да тичам, свга ставам в 5:00 да приготвя храна. Преди в 16:30 ходих на фитнес, Сега в 16:30 обирам малките от училише. Събота и неделя са ми пак половината ден работа, половината ден със семейството.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Олеле ... Приятелката ми не е яла повече от 1200 калории от както станахме 7-ми клас, а сега е на 27 и нищо и няма.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Че аз по принцип си ям средно по 600-1000 kcal на ден! С 1200 ще надебелея!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Глад и мотика трябва :)))

3

Анонимен

преди 3 месеца

И 1200 са много. За няколко месеца правих диета с много по-малко килокалории и редуцирах около 20% от теглото си, а беше доста. Полъгах се да слушам "загрижени приятели" и за половин година върнах половината. Сега вече нарочно няма да ям, но няма да казвам какво съм правил, че ми писна от бездарни завистници. Няма нужда да слушата д-р Гладокомерсилова. Просто яжте много малко ако сте пълен и намерете златната среда, да не се разядете после.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Диетите са за болни хора.Здравите хора да спортуват и да се движат и те калориите ще се изгарят без да ги броят.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е на такава. Затова е джудже.