54

Анонимен

преди 3 месеца

Намали ама стареца с дименцията от САЩ пък забрани продажбата на хамерикански газ . сега освен ЕС да минат на въглища и дърва незнам какво друго ще направят. Най добрият вариант е *** на Путин на колене и без ръце

53

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС намали потреблението на руски газ с 20%, но то не беше заменено с друго подобно, а се отрази в намаление на БВП на ЕС.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Много държави от ЕС купуват още руски с посредници ,и тук ще е така месец март , на 5,,6 нафта ,а да не се заблуждаваме

51

До Наблюдател

преди 3 месеца

Жалко, че Путин няма такива съветници като теб които да му казват откъде печели и откъде губи. Явно разбираш доста. Иначе - на Германия тази газ не й трябва вече или поне не в такива количества. Там вече започнаха да затвярят някои производства и съкратиха хора, а други се преместиха в други страни където няма такъв проблем със суровините.

50

Гошо

преди 3 месеца

Потреблението е намаляло защото масово фирмите фалират от скъпия американски газ. С една дума МАНИПУЛАТИВНА статия. А на Газпром не му пука за ЕС той изнася газ за Китай и Индия. Така че кой губи?

49

Така е ..

преди 3 месеца

Европа беше най голям потребител на руска газ. Един милиард долара на ден влизаха в бюджета на Русия. С тези пара правеха оръжие, с което заплашваха да унищожат същата Европа , която ги хранеше. Сега няма вече. Изпуснаха питомното , сега гонят дивото.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Че то руски газ ползват само дъртите русофилски педддали Орбан и Фицо.

47

дедо ви

преди 3 месеца

Голяма работа,Европа ще си бере дърва в гората ..нали е умна и развита!

46

Анонимен

преди 3 месеца

а. сетих се: заспал автор

45

Анонимен

преди 3 месеца

какво е "Делят на вноса"?

44

Е и?!?

преди 3 месеца

ЕСССР цъфна и върза,налЕ?!? За рецесията с Дойчланд нещо?!? За протестите в цяла Европа нещо?!? За инфлацията в ЕвроЗОМбата?!? Неполиткоретно, а? :)

43

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжат, та съ късат! Частните дъщерни, на дъщерни на - на дъщерни фирми и компании услужливо изпълняват функциите на държавата!!!! Щатте обявиха, че поради "вътрешни проблеми, съкръщават износа на втечнен газ за "европейските си партньори" - Чичко Гугъл в помощ!!!! Та, от това следва...., ами сещате се! -))))

42

Христо Христов

преди 3 месеца

До 42 "Малко преди агресията на путин срещу Украйна , приятелска за русия тогава България , плащаше за газ на газпром близо пет пъти повече отколкото сега,когато сме неприятелска държава ..." - това е лъжа, която за 2 минути лъсва при проверка на данните от НСИ.

41

Христо Христов

преди 3 месеца

Те и българите не ядат сьомга и риба тон, за да пазят живота в световния океан.

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Факти Защо като е толкова евтина газта плащам приблизително двойни сметки. Имам кола на метан и бензин до преди няколко месецамй беше по изгодно да карам на бензин.

39

Факти

преди 3 месеца

Малко преди агресията на путин срещу Украйна , приятелска за русия тогава България , плащаше за газ на газпром близо пет пъти повече отколкото сега,когато сме неприятелска държава и нямаме за щастие, никакви контакти с гадпром.Много бих се радвал копейковците да ми изяснят защо на приятеля България, братска Русия. Е вземала толкова скъпо за газ....

38

Анонимен

преди 3 месеца

Немските фермери искат и по-евтини торове, но то пък със скъп газ не става.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Пак харчат руски газ, ама му викат азерски.

36

Анонимен

преди 3 месеца

И какво от това? Голяма "победа", няма що, съсипахте производствата и икономиките на европейските държави, качихте цените за населението, за да ползвате по-малко руска газ, "бравоС!" , както казваше Калоянчев, а на Русия им е през оная работа. Няма никаква логика в това, което вършите! Или ще чакате на перките да ви направят пламък за производство на стъкла, пластмаси, метали, лампи, сплави и други! Няма никаква логика в това, което вършите!

35

Анонимен

преди 3 месеца

хаха каква далавера обикаля през половината свят 30про наценка и накрая пак руски газ купуват.