10

Ветеринар

преди 3 месеца

Личните лекари са само диспечери. По някога и това не могат да преценят.Задуха е сериозен проблем. Сърце , тромб в белия дроб,тежка пневмония или Емфизем.

9

Олимпий Панов

преди 3 месеца

И в болниците същото като в парламента,не могат да се наядат необразованите алчни душици!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Това днешното не са лекари, а банкови сметки. Да не дава Господ да влиза човек в болница. Гледат те само в ръцете в лекарите, дали ще им дадеш пари!

7

Майната Ви

преди 3 месеца

Напразни напъни. Съдът ще възложи на БЛС (Български ловен съюз на ловците на пачки!) да разследват своите колеги. Няма смисъл да обяснявам какъв ще е резултата.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Тези лекари повечето са завършили с преписване, след това една книга не са отворили наблягат осново или на алкохола или цигари и кафета. Дори не са наясно, че сърце, бял дроб и т.н. са свързани органи и може човек да има задух пред инфаркт. Ако дори и леко ги усетите, че не са наред веднага при друг специалист, ако трябва на частно със заплащане или дирекнто в Пирогов! По-добре да ви изгонят, че сте здрави от колкото да ви палят свещи!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Гърдите свирят точно при бронхит и няма нищо да излезе на рентгена, защото ВСЕ ОЩЕ НЯМА ПНЕВМОНИЯ. ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИТЕ НА МЛАДАТА ЛЕКАРКА, ЗАЩОТО ВИ Е ПРЕДОТВРАТИЛА ПНЕВМОНИЯТА. А вентолин въобще не е опасно лекарство, а е бронходилататор, задължителен в този случай. Аман от лаици!!!

4

Анонимен

преди 3 месеца

съдете ги!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Лекарите за разлика от "съда" си вършат работата и си заработват честно заплатите заслужават ги , е и тук има пробойни в системата за точене на пари чрез частни болници ама това е друга тема.

2

Анонимен

преди 3 месеца

И моят. Понеже не беше по пътека, искаха пари и го зарязаха. Лом.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ходете само при доцент Мангъров - докато пелтечи някой ше умре да го чака :)))