13

мислител

преди 3 месеца

Да малко е досадно с коли, които са мислени за средна скорост около шестдесет и пет да се движат с 30. Знам го от опит. Отиването и прибирането от работа става по-дълго с десет- петнадесет минути (от опит), но много трудно се катастрофира с 30, и това е факт. Под моята кооперация при ограничение 50, през нощта летят все едно е писта, това е абсолютно ненормално и неморално. Гласувам цяла България градско 30, в конституцията.

12

Кукунела Снайпера :

преди 3 месеца

"Гугъл транслейта ми е труден за иСползванИ!!! РазберетИ мЪ!!!"

11

Малоумно е

преди 3 месеца

И в БеГето се нас раха ушевите корумпета

10

до статия

преди 3 месеца

фишек ти е родител 1, а родител 2 е кьор!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. ако за две седмици са ставали 10 автопроизшествия в Болоня, то 21% намаление стават 8 произшествия за 2 седмици. Е и ...? Важното е спорове да има, да се изнервят пътниците и шофьорите докато пътуват и най-важното, ето я формата - ограничения навсякъде и във всичко, където може.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Според статистиката катастрофите се увеличават при намаляване на максимално разрешената скорост много под безопасната за пътя. Примерно безопасна скорост някъде е 60 км/ч и при разрешена скорост до 50 км/ч, катастрофите съвсем малко се увеличават, но при до 30 км/ч катастрофите са много повече. Тук ми говорят небивалици.

7

Анонимен

преди 3 месеца

ХарКкирето нали щеше и той да прави 30 км в час градско. Искаше да заприличаме на Италия от рас. Е откъм ограниченията и рестрикциите разбира се. За модерни заводи и високотехнологично производство никога не е ставало дума. Откакто сме член на ЕССР постоянно ни се обяснява как това и онова е лошо за хората, ама така е в Европа. Но за полезните неща в Европа, не е необходимо да ги има в България. В колониите е така.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Принципно при по-ниска скорост автомобила шуми повече и замърсява повече въздуха. Ниската скорост приспива шофьора или силно го изнервя и белята става.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Цитат: ....казват, че за период от две седмици, откакто беше въведено миналия месец, долната граница е намалила автомобилните произшествия с 21%. >>> Това как да го разбирам, че 30 км/ч е долна граница на скоростта, а горна има ли?

4

Ристю

преди 3 месеца

А шумните мотоциклети, какво ще ги правим?

3

Съвет

преди 3 месеца

Да кажат на коя скорост да карат Ламборджини и Ферари .На първа или втора скорост.И майната му на мръсния въздух и разхода на гориво.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не сте наясно ще има ограничение навсякъде, 130 на магистрали на другите места доста надолу, това ще влезе с всички нови автомобили!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Това е скорост, която развиват магарешките каруци.