27

Анонимен

преди 3 месеца

С тая комисия от трите партии не става нужно и опозицията да участва ,защо че заметат всичко под килима

26

Анонимен

преди 3 месеца

Този другар изглежда оглупява, като вожда си.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Този тъмен субект не трябваше ли да лежи в затвора?

24

Анонимен

преди 3 месеца

Секретна мисия с нашите пари,вече са нагли.Време е за къпане братя БЪЛГАРИ. Къпи!

23

тоя па

преди 3 месеца

е точно на вас комунистите ше се отговори , хахага

22

Анонимен

преди 3 месеца

Ми станаха иначе еднообразни новините, всяка седмица ходят до УС да почешат на Байдън мъдътъ или на който там треторазреден чиновник ги посрешне дайте малко при Зеления по младичък и хубавичък е.

21

анонимен

преди 3 месеца

Ей това са ***. Все конспирации и секретни мисии им са в главите. Не че не видяхме Желязков в Рада, със Зеленски, на улиците на Киев. Какво му е тайното?! Гуцанката да отиде на посещение в Москва, да видим колко прозрачно ще е то и дали изобщо ще го допуснат до великия диктатор. Я ще го сложат на многоооо дълга маса, та с бинокъл да гледа събеседника си, я ще го вкарат У бункер, че май от там ТО не излиза.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Подготвят ни за война.

19

!!

преди 3 месеца

Разбира се, че е секретна мисия - след като има толкова руски шпиони наоколо, даже в парламента. Както виждате, въпреки че е тайна, рашистите са разбрали и изсипаха куп ракети върху Киев.

18

Истината

преди 3 месеца

Опит да станеш на слънчоглед.

17

Светозар

преди 3 месеца

До Ангелина" бонбоубежище " Драга, това идва от бомба, не от бонбон. Ама, иначе си фен на Възраждане.

16

Ангелина

преди 3 месеца

Напълно "нормално е" за държава ,в която има симбиоза между институциите и престъпния контингент ,както всичко останало и "структурните промени" да са синхронизирани в "държавната" и "външната" структура с "прегрупиране" по терминологията на изпълняващия функциите на ГП със смяна на клакьорите ,а диригентите са все едни и същи и даже методите си не разнообразяват много.Не е и нужно зомбирането е повсеместно и на "обществото " това му "харесва" - ЯВНО. "Секретна мисия" е с код"бонбоубежище"!

15

Сата НАТО

преди 3 месеца

Защо изобщо е нужно да има парламентарна комисия по едно обикновено криминално убийство? С какво е по-специален този откровен ***, когото са застреляли като куче, а жена му е викнала полицията с 50 минути закъснение? Очевидно заинтересованите да има комисия, по някакъв начин са свързани с тая история.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Краси Мандражии фашисти са обирали пък кравите на хората.

13

Краси

преди 3 месеца

Гуци-Гуци е комунист!Комунист значи терорист и обирджия на мандри.И точно комунист-руски слуга да ни учи на морал??????

12

ЗАЩО НЯМА

преди 3 месеца

безплатно здравеопазване??????????????????????

11

Прав е!

преди 3 месеца

Гуцанов! България в момента се управлява много по-тоталитарно от когато и да е било. Управляващ режим, който обявява леви популистки лозунги за мир, интернационализъм, безплатно образование......, а действа безпардонно, без допитване до нар. събрание, .....

10

Анонимен

преди 3 месеца

Очевадно ще пратат първо танкове а после и войници ит бг и така се крие че бг влиза във войната. ЕС и САЩ са поискали от бг срещу еврозона и се крие.

9

Зозо

преди 3 месеца

Хахахааа, тоя Гуцан е тотален кремълски cлyгa и изтривалка. Много ми е кеф как реве на умрело от злоба и безсилие. Особено като се напъва на сухо от трибуната в парламента :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 3 месеца

айде бегай у руша бе комунистически плющечко