46

Да и

преди 3 месеца

ЕС НЕ ПОДКРЕПЯ ТОВА!!! ЦЕЛТА ИМ Е МАСОВО ЗАВИСИМИ ОТ ЗАПАДНИТЕ ИЗ.......ОДИ С ЕНЕРГИЯ И ХРАНА ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ДА ЯДЕМ КАКВОТО НИ ПРИНТИРАТ ОТ СКАКАЛЦИ И БУБИ!ТОВА Е ПЛАН,А НЕ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ ЗА ДА МУ Е ДОБРЕ НА РОБА.КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ ВЕЧЕ НЕ СА КОНСПИРАТИВНИ!!!

45

Киев

преди 3 месеца

Без субсидии застраховане само с шап и чума ли?

44

Анонимен

преди 3 месеца

Кажете не на зелената сделка!Иначе е свършено с нас!

43

4444

преди 3 месеца

Искат пари, позор

42

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, защо никой не казва за какво точно протестират тези хора, и какви са им исканията? Какво означава ниски изкупни цени?!? И аз искам моята продукция да се изкупува на по-високи цени, но нали пазара е този, които казва колко ти струва труда!? Увеличаващи се разходи ... е, инфоацията е за всички ни, при всички има увеличаващи се разходи?!? Екологични политики ... за какви конкретни политики става дума?! То и лошото време сигурно е фактор, ама къде ли не е?

41

карачанаков

преди 3 месеца

,,Фермери: Искаме силно българско земеделие,,....имате го ве какво повече искате и доматите Ви и краставиците Ви са силни и корави сигурно от разрешените торове и препарати. Само да питам що нямат нищо общо със доматите и краставиците расли в двора, а забравих и дините купените приличат на тикви ,а нашите сладки и крехки. На табелките пише от България.

40

Анонимен

преди 3 месеца

До До Анонимен 32 - То аман от тея. 1% са тези с яхтите и Бентлита, даже по-малко.

39

Анонимен

преди 3 месеца

"Един от протестиращите каза,че не знае защо е на протеста,ама така му наредил началника." Ами дай, да сложа по един човке на всеки протест, да каже същото и да невалидираме всички протети в Б-я?

38

До Анонимен 32

преди 3 месеца

Стани и ти земеделец и си купи яхта и Бентли, да видиш лесно ли е! Работата на тези хора е целогодишна! Няма събота, няма неделя, няма празници за тях! Повечето от драскачите тук, сигурно не са виждали кокошка на живо!!!

37

Анонимен

преди 3 месеца

"къде отиде пазарната икономика," - Питай ЕК. Защото пазарна икономика, с 10000 регулаторни закона и лобитата на всяка голяма комапния, впили зъби в европарламента, просот не няма как, да съществува.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До Факт - Да, ама ако загубят земята, няма да имат и за Лада Нива. Това, че мащабът е друг, не значи нищо. Или викаш - щом са направили пари, нека им умира бизнеса. Добре - те имат примерно 60-70 000 дка земи или гоелми ферми. Ами другите с по 300-500 дка? Да умират и те ли? Много комунистическо, колега!

35

Анонимен

преди 3 месеца

повечето са от назначените комунисти агенти,нямат инстинкт за конкуренция.Готованци.

34

ПЕШО ЗЕМЕДЕЛЧЕТО

преди 3 месеца

ИСКАМ БОИНГ 777 ДА СИ ВОЗЯ КОЗИЧКИТЕ НА ПАША!!!...

33

Емигрант

преди 3 месеца

Че като искате силно земеделие държавата ли ще ви го направи силно ? Вие нямате ли мозък да ръководите бизнесът си, че искате нещо което зависи само от вас ? Колко още европари трябва да усвоите без да дадете резултат ? Живеете в времето на конкуренция и пазарна икономика, социализмът нали си е заминал защо не работите, а чакате друг да ви помага и вади от батака който сами забърквате с простотията си !

32

Анонимен

преди 3 месеца

ТАКИВА ЕДРИ ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ НЯМА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ В ЕС! ПОСЛЕ ЩО НИ ВИСОКИ ХРАНИТЕ, ДАЖЕ ПО ВИСОКИ ОТ ГЕРМАНИЯ И ЮК!

31

Анонимен

преди 3 месеца

МЪКА, ЕДВА ВРЪЗВАТ ДВАТА КРАЯ С ЯХТИ И БЕНТЛИТА! ДАЙТЕ ДА ИМ ДАДЕМ ОЩЕ, ДА СИ КУПЯТ И САМОЛЕТИ!

30

Анонимен

преди 3 месеца

,,И аз с барабар с Петко'' Нищо смислено в плеядата от думи. Само един вьпрос хляба защо е още скъп и поскъпва. Другото е защо мухлясва на третата сутрин и сиренето сьщо. Работниците си защо не осигурявате на 100 % работещи.Ааа искате ли внос на индийци земеделци.

29

Ахахаха

преди 3 месеца

Във всяко село и градче се знае за поне един "земеделец" който държи хиляди декари и дърпа милиони субсииди от тях, без да е засял нищо, без трактор да е изкарал на нивата!Земеделито ни умира защото се дават пари, а не се произвежда срещу тях!И малкото останали работници там се третират като роби с мизерно заплащане

28

Хемус

преди 3 месеца

Този като му видите профила " наистина" има вид на изтормозен от земята земеделец!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Фермерите нали сте умни хора,не разбрахте ли че парира за имаха за Украйнските гидове